Aurora1
Hectopat
Dün Türk Telekom'dan aradılar altyapı hazırlayacağız dediler. Sonra mesaj geldi boş port yok diye. 30 gün bekleyip ne yapacaklar? Yeni port açılmaz mı? Ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.
Malatya'nın ilçesine gelirler mi ki şu hâlde? Ve millenicomdan habersiz yapılırsa sıkıntı çıkmaz mı?https://www.linkedin.com/in/umit-onal/?originalSubdomain=tr Mesaj at 2-3 güne hallederler. Benim port sorunumu 2 gün içerisinde çözdüler.
Çok sağ ol bu arada geç de olsa mesaj attım ilgilenmeye başladılar bilsem daha önceden atardım.https://www.linkedin.com/in/umit-onal/?originalSubdomain=tr Mesaj at 2-3 güne hallederler. Benim port sorunumu 2 gün içerisinde çözdüler.
Türk Telekomluk sıkıntı kalmadı 1-2 hafta öncesine kadar. Fakat millenicom vazgeçti bizden. Hiç arama falan yoktu. Biz de netspeed'e başvurduk. Ankastre'ye kadar halletmişler sanırım. Bu hafta içi gelip kurulum yapacaklar onu bekliyoruz. Tekrardan teşekkürler bu arada.@Aurora1 durumlar nasıl?
Netspeed daha iyi. Umarım haftaya hallederler.Türk Telekomluk sıkıntı kalmadı 1-2 hafta öncesine kadar. Fakat millenicom vazgeçti bizden. Hiç arama falan yoktu. Biz de netspeed'e başvurduk. Ankastre'ye kadar halletmişler sanırım. Bu hafta içi gelip kurulum yapacaklar onu bekliyoruz. Tekrardan teşekkürler bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.