Millenicom sıkıntı çıkarır mı?

rev0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetimin taahhüdü 17 Ocak'ta bitiyor. TurkNet ve Millenicom arasında kaldım fakat TurkNet'e geçmek istemiyorum, müşteri hizmetlerinden dolayı. Millenicom'u aradım, altyapımın 83 Mbps Download'a kadar desteklediği söylendi. Millenicom'a sıcak bakmaya başladım. Millenicom nasıldır? Fanboyluk yapmazsanız sevinirim gerçek neyse onu söyleyin bu arada diğer konularda merak ettiklerimi bulamadım o yüzden yeni konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom ping değerleri çok iyi ama modem sıkıntısı çekebilme ihtimaliniz var. Modemleri ilk aldığımda bozuk çıktı.

Hocam, ben Millenicom'a geçtim. Şimdilik sıkıntı yok. Keenetic Omni DSL kullanıyorum. Dediğiniz gibi hepsinden şikayet eden bulabilirsiniz.

Denemek amacli tahattutsüz paket alin begenmezseniz para odemeden iptal edersininiz.

Millenicom beni sinirden delirtmişliği var. 1 gece Türk Telekom'a 200 TL'de olsa abone olmayı düşündüm Millenicom'da. Müşteri hizmetleri var evet ama adamların bir şeyden anladığı yok kapa aç düzelir ne ya. Türk.net e geçtim vallahi rahatladım ben tavsiye etmiyorum. Türk.net kullanıyorum.

Ben şuan hiç memnun değilim kendisinden. Çok yavaşladı. Destekleri kötü. Ya yarım saat müşteri hizmetlerine bağlanmayı beklemek nedir. 1 ila 3 ay daha bekleyeceğim belki düzeltirler. Şuan için geçmenizi önermem.

Millenicom kullanıyorum ve son zamanlar pingimde ani fırlamalar yaşanıyor onun dışında iyi.

Millenicom kullanıyorum ve son zamanlar pingimde ani fırlamalar yaşanıyor onun dışında iyi.

Yayın yapmak istiyorum ve bir de şu anki internetimde Valorant'ta oyun gecikmesi kısmı çok fazla (normalde 0,00 olması gerekiyor bende 100'ü bile görüyor) o değer düşük mü eğer Valorant oynuyorsan atar mısın? Nasıl açıldığını bilmiyorsan grafik kısmına gel oradan nitelikler olması gerekiyor oradan oyun gecikmesi kısmını sadece grafik yapıp atabilrsin.

Valorant oynamıyorum.

Millenicom gayet güzel sabit 35 Mbps kullanıyorum pişman olmazsın ayrıca
1 aylık ücretsiz Millenicom davet kodu arkadaşlar Mart'ta bitiyor bitmeden faydalanın derim bende bir arkaş sayesinde kaydoldum
Davet kodu (D752137B )

Daha yeni aldım gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…