W win 10 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #11 doruk845 dedi: Modemle alakalı bir problem de olabilir Millenicom ile alakalı da. DSL kablonun kalitesi nasıl? Benimki pek iyi durumda değil, seninki daha iyi durumdaysa modeme yorabiliriz sorunu. Genişletmek için tıkla... Benimki çok da kötü değil ya, vallahi delirecegim 4-5 gündür bununla uğraşıyorum.
doruk845 dedi: Modemle alakalı bir problem de olabilir Millenicom ile alakalı da. DSL kablonun kalitesi nasıl? Benimki pek iyi durumda değil, seninki daha iyi durumdaysa modeme yorabiliriz sorunu. Genişletmek için tıkla... Benimki çok da kötü değil ya, vallahi delirecegim 4-5 gündür bununla uğraşıyorum.
doruk845 Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #12 win 10 dedi: Benimki çok da kötü değil ya. Genişletmek için tıkla... Millenicom'da genel bir problem var muhtemelen.
win 10 dedi: Benimki çok da kötü değil ya. Genişletmek için tıkla... Millenicom'da genel bir problem var muhtemelen.
W win 10 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #13 doruk845 dedi: Millenicom'da genel bir problem var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ama bizden başka konu açan da yok.
doruk845 dedi: Millenicom'da genel bir problem var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ama bizden başka konu açan da yok.
doruk845 Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #14 win 10 dedi: Ama bizden başka konu açan da yok. Genişletmek için tıkla... Millenicom çöktü mü? Millenicom kullanıyorum. 1 saattir internette çok yavaşlama var. Birkaç kişide daha görülmüş. www.technopat.net Şöyle bir konu daha var.
win 10 dedi: Ama bizden başka konu açan da yok. Genişletmek için tıkla... Millenicom çöktü mü? Millenicom kullanıyorum. 1 saattir internette çok yavaşlama var. Birkaç kişide daha görülmüş. www.technopat.net Şöyle bir konu daha var.
W win 10 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #15 doruk845 dedi: Millenicom çöktü mü? Millenicom kullanıyorum. 1 saattir internette çok yavaşlama var. Birkaç kişide daha görülmüş. www.technopat.net Şöyle bir konu daha var. Genişletmek için tıkla... Benim internet ışığı yanmıyor artık sadece kablosuz ışığı yanıyor, internet de çalışmıyor haliyle. @doruk845 benim ki düzeldi sanırım. Yaklaşık bir saattir sorunsuz çalışıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen varsa yazabilir mi hala internet yok. Son düzenleme: 29 Haziran 2025
doruk845 dedi: Millenicom çöktü mü? Millenicom kullanıyorum. 1 saattir internette çok yavaşlama var. Birkaç kişide daha görülmüş. www.technopat.net Şöyle bir konu daha var. Genişletmek için tıkla... Benim internet ışığı yanmıyor artık sadece kablosuz ışığı yanıyor, internet de çalışmıyor haliyle. @doruk845 benim ki düzeldi sanırım. Yaklaşık bir saattir sorunsuz çalışıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen varsa yazabilir mi hala internet yok.