0xtalha.eth Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #11 Abdullah_Kadir dedi: Güvenilirlikleri konusunda sıkıntı yok. Hizmet konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz sadece. TT taahhüt bitmek üzere TurkNet'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... En önemlısı musterı hızmetlerı adamlarda canlı destek yokmus subelerı yokmus bıgun ınt kesılınce sıkıntı yasamaz mısın? 246941 dedi: Emin ol Türk Telekom denen dolandırıcıdan daha güvenilirler. Genişletmek için tıkla... turk telekomda sıkıntı yokkı 16 mbps var wıfı ıle 14 alıyorum hız kesılmesı vs yok sadece fıyat sıkıntı 0xtalha.eth dedi: En önemlısı musterı hızmetlerı adamlarda canlı destek yokmus subelerı yokmus bıgun ınt kesılınce sıkıntı yasamaz mısın? turk telekomda sıkıntı yokkı 16 mbps var wıfı ıle 14 alıyorum hız kesılmesı vs yok sadece fıyat sıkıntı Genişletmek için tıkla... 90 tlye 16 mbps cok bence
Abdullah_Kadir dedi: Güvenilirlikleri konusunda sıkıntı yok. Hizmet konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz sadece. TT taahhüt bitmek üzere TurkNet'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... En önemlısı musterı hızmetlerı adamlarda canlı destek yokmus subelerı yokmus bıgun ınt kesılınce sıkıntı yasamaz mısın? 246941 dedi: Emin ol Türk Telekom denen dolandırıcıdan daha güvenilirler. Genişletmek için tıkla... turk telekomda sıkıntı yokkı 16 mbps var wıfı ıle 14 alıyorum hız kesılmesı vs yok sadece fıyat sıkıntı 0xtalha.eth dedi: En önemlısı musterı hızmetlerı adamlarda canlı destek yokmus subelerı yokmus bıgun ınt kesılınce sıkıntı yasamaz mısın? turk telekomda sıkıntı yokkı 16 mbps var wıfı ıle 14 alıyorum hız kesılmesı vs yok sadece fıyat sıkıntı Genişletmek için tıkla... 90 tlye 16 mbps cok bence