Troll ise bunu yazarak bir ISS'sını karalıyorsunuz, böyle bir harekete gerek yok. Gerçekse, bunun sebebini de yazdığınız mesajın içinde açıklamak zorundasınız. İnsanları yanıltmak hem hoş bir durum değil, hem de sadece siz kötü bir hizmet aldınız diye tüm müşterilerin sizinle aynı şartlarda hizmet aldığını zannetmeyiniz lütfen.
Öncelikle modeminiz VDSL destekli, sıkıntı yok. Altyapında da sana 40 Mbps'a kadar hız verilebileceği belirtilmiş, sen 35 Mbps'lık paket alacaksan hat değerlerine göre muhtemelen minimum 30 Mbps ve üzeri bir hız alırsın diye düşünüyorum. Upload (yükleme) tarafında ise, 1 Ekim'e kadar 6 Mbps'a kadar, 1 Ekim'den sonra ise hat değerlerine bağlı olarak, 3 Mbps'a kadar upload hızı alabilirsin. Millenicom, Türk Telekom ile aynı altyapıyı kullandığından, herhangi bir kopma sorununu da yaşayacağını zannetmiyorum. Nitekim, binanızın karşısında da kutu olduğunu belirtmişsiniz zaten. Ayrıca F41A8515 kodunu başvururken müşteri temsilcisine iletmeniz halinde, hem siz 1 ay internet ücreti ödemezsiniz, hem de bana 1 aylık internet hediye etmiş olursunuz. Bu arada sormak istediğiniz farklı sorular varsa, bilgim dahilinde de onları cevaplandırmaya çalışırım tabii ki.