Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar şu an TürkNet VDSL 35 Mbps interneti kullanıyorum, Millenicom'a geçeceğim ama sitesine girdiğimde karşıma fiber 16/35/100 paketleri çıkıyor. VDSL 35 paketi yok mu Millenicom'un veya varsa nasıl bakabilirim?
Arkadaşlar şu an TürkNet VDSL 35 Mbps interneti kullanıyorum, Millenicom'a geçeceğim ama sitesine girdiğimde karşıma fiber 16/35/100 paketleri çıkıyor. VDSL 35 paketi yok mu Millenicom'un veya varsa nasıl bakabilirim?
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 4 Eylül 2020 #2 En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Ayrıca VDSL paketleri bulunuyor bende kullanıyorum. Geçiş yapacaksanız benim kodumu kullanıp 1 ay bedava kullanabilirsiniz. Kampanya indirim kodu: EB15BA7A
En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Ayrıca VDSL paketleri bulunuyor bende kullanıyorum. Geçiş yapacaksanız benim kodumu kullanıp 1 ay bedava kullanabilirsiniz. Kampanya indirim kodu: EB15BA7A
Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #3 perseverance dedi: En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Ayrıca VDSL paketleri bulunuyor bende kullanıyorum. Geçiş yapacaksanız benim kodumu kullanıp 1 ay bedava kullanabilirsiniz. Kampanya indirim kodu: EB15BA7A Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
perseverance dedi: En sağlıklı bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Ayrıca VDSL paketleri bulunuyor bende kullanıyorum. Geçiş yapacaksanız benim kodumu kullanıp 1 ay bedava kullanabilirsiniz. Kampanya indirim kodu: EB15BA7A Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.