Millenicom VDSL internet günde 100 defa kopuyor

Daha fazla  
1 hafta önce Millenicom VDSL internet bağlattım. İlk hafta hiçbir sorun yoktu, 75 Mbps paket aldım 50 Mbps hız alabiliyordum. Daha önceki modemim ADSL ve hızım 12 olduğu için 50 bana çok yüksel geldi, dolayısıyla çok kurcalamadım ama son 2 -3 gündür interneti neredeyse kullanamıyorum. Günde 100 kere gidiyor, reset atınca hemen düzeliyor ama çok kısa bir süre için. Sizce bu modemle alakalı bir sorun olabilir mi?

Ben de Millenicom 100MBPS paketini kullanıyorum, 2-3 gün öncesine kadar aynı sorunu yaşıyordum sürekli internet gidiyordu ve DNS hatası veriyordu. Resetleyince düzeliyordu fakat şuan öyle bir problemim kalmadı. Millenicom kaynaklı sanırım ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Hızınız normale döndü mü? çünkü ben de o da yavaşladı 25 e falan düştü. Paketi almadan önce müşteri hizmetlerine özellikle sormuştum, bu adresin alacağı hız nedir diye 75 dediler, hani 75 deyip 65 70 alsam eyvallah diyeceğim de yarısını bile alamıyorum, gerçekten 1 haftada pişman ettiler

Şuan normal değerlerde, sorun devam ettiği zamanlar hız testi yapmak aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…