Millenicom veya Netspeed iyi mi?

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, su an TurkNet kullaniyoruz, baglanti kopmasi gibi sorunlar yok ama ben hizdan sikayetciyim, TurkNet sitesinde altyapininin 35Mbps destekledigi yaziyor ancak Millenicom ve Netspeed'den baktigimda 60-61Mbps gosteriyor. Fiyat olarak da daha avantajlilar. Peki bu iki firma nasildir? Sorun yasar miyiz? Ek olarak Netspeed tahmini mesafeyi 259 metre gosteriyor. CS gibi oyunlarda ping durumu nasıl olur? Uzaklik en cok pingi etkiliyor diye biliyorum. Son bir soru, Türk Telekom'dan baktigimda "bu lokasyonda Türk Telekom HiperNet internet hizmetinden faydalanabilirsiniz." diye gosteriyor, ama belirli bir hiz yazmiyor. Yani istersem parasini verip 1000 Mbps hiz alabilir miyim?

Turknet çoğunlukla en çok hızı veriyor başka firmaya geçince aynı sorunu yaşayabilirsin. Hızı TT belirliyor çünkü.

Bende hipernet var mesela 100 mbps diyor ama 140 falan alıyorum. Sınırı TT koyuyor.

CS gibi oyunlarda ping durumu nasıl olur? Uzaklik en cok pingi etkiliyor diye biliyorum.
CS gibi oyunlarda ping için santrale uzaklığınızdan çok ISS'in yurt dışı çıkışları önemli. Şu an en iyi yurt dışı çıkışları TurkNet'e ait diye biliyorum TurkNet ile CS'de 60 ping alıyorsanız TT'da 70-80 arası olur.

Ayrıca Hipernet dedikleri 100 Mbps internet oluyor, eğer altyapı varsa başvurun.

Anladim tesekkur ederim. Turk Telekom en iyi hizi veriyor yani aralarinda. Ama gordugum kadariyla genellikle memnun degil kullananlar, gecilmeli mi sizce? Baglanti sorunlari, hiz dusmeleri vs.

Anladim tesekkur ederim. Turk Telekom en iyi hizi veriyor yani aralarinda. Ama gordugum kadariyla genellikle memnun degil kullananlar, gecilmeli mi sizce? Baglanti sorunlari, hiz dusmeleri vs.
Türk Telekom kullandığınız semte göre değişir, ben mesela eski semtimde VDSL kullanıyordum hiç memnun değildim ama yeni semtimde Fiber kullanıyorum gayet memnunum. TT biraz şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…