Millenicom vs Comnet

Netspeed aynı durumda internetim kesildi müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor kafalarına göre takılıyorlar.

O zaman TT altyapısı kullanan en iyi F/P veren firmaya geçeceksin.

Şu an tüm firmaların kullanımı deneyimi olumsuz şansıma kaldı sanırım

Netspeed aynı durumda internetim kesildi müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor kafalarına göre takılıyorlar.

Şu an tüm firmaların kullanımı deneyimi olumsuz şansıma kaldı sanırım
Çok ilginç işte bende netspeed kullanıcısıyım ve aradığımda anında ulaşıyorum. Internetimde sorunsuz. Daha önce sorun yaşadım ancak TT altyapıdan dolayı idi ve TT gelip yaptı. Bununda netspeed ile alakası yok.

Dosya Ekleri

• 3D7DEB62-0FA8-4D43-AC18-824953A2708E.jpg
    286,3 KB · Görüntüleme: 55
  • eski baglanti.jpg
    343,1 KB · Görüntüleme: 51
  • F7351D29-69A4-4287-9198-A1E4B7BA0ED0.jpg
    323,3 KB · Görüntüleme: 51
  • yeni baglanti.jpg
    284,8 KB · Görüntüleme: 50
Neden çok mu sıkıntılı?
1 yıllık paket aldım. 5 ay kullanıp sözleşme iptal ettim. THH verdim. Her ay internet 8. 9. Günde gidiyordu. En az 4 5 gün. Sürekli kablo TT kaynaklı sıkıntılı dediler. Son problemde kablonuz kopmuş yapılma öngörüsü Ocak 11 dediler. İptal edip TT aldım. Direkt bağlandı. Problemsiz. Güya kablom kopuktu.

Şöyle söyleyeyim yan komşum ile aynı santralden kullanıyoruz onlar tt kullanıyor. Dün benim internetim yokken onların vardı ve bu olay 3-4 kere yaşandı ulaşabildiğim zaman tt kaynaklı diyorlar ama alakası yok.

Dün farklı:

Ankara, Trabzon, Samsun, Zonguldak, Düzce, Eskişehir, Diyarbakır, Gaziantep, Konya, Erzurum, Sakarya, Kocaeli
Açıklama ve Notlar
Müşterilerimize daha iyi hizmet sunma amacıyla, Türkiye genelinde altyapımızı güçlendirmek ve teknolojik altyapı dönüşümü çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu kapsamda belirtilen bölgelerde, 20 Aralık 2023 Çarşamba gününü 21 Aralık 2023 Perşembeye bağlayan gece 00:00 ile 05:00 saatleri arasında internet hizmetlerinin kapasitesini ve performansını arttırmak için çalışmalar gerçekleştirilecektir. Bu çalışmaların sonucunda müşterilerimize daha düşük gecikme süresi, geniş kapasite, yüksek hız ve güvenilir bir hizmet deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Çalışma süresince kısa süreli hizmet kesintileri yaşanması beklenmektedir. Müşterilerimizin anlayışını rica eder, olası geçici kesintilerin en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtmek isteriz.
Böyle bir sms yollamışlardı evvelsi gün.

Bu bana gelmedi ve ben bu şehirlerde değilim bu sorun ilk defa olmuyor ki hocam dediğim gibi 3-4 kere aynı olay tekrarlandı. Eskiden geçte olsa telefonları açıyorlardı son günlerde açmıyorlar ya meşgul çalıyor ya da beklememe rağmen açmıyorlar. Ayrıca fiyat olarak da yüksek diğer firmalar sınırsız ve daha uygun.

Düşüncem Millenicom tarafında ancak bazıları kötülüyor bazıları memnun kararsız kalıyorum.

Cevabınız için teşekkürler. Netspeed sürekli TT'yi suçluyor fiyatları neredeyse her ay yükseliyor ve kotalı paket kullanıyorum. TurkNet fiyat olarak çok yüksek bugün aradığım zaman 399 lira istendi 100 Mbps için.

Son düzenleme:
Bilemeyeceğim. Dediğim gibi bende sorun yok ama altyapım sağlam kablolar vs. Şu anda fiyatları bence makul piyasaya göre. Ateş düştüğü yeri yakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…