Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeyim. Yazlık evim için internet almaya çalıştım ama ciddi sorunlar yaşadım. Hatta ayrıntısını görmek istersen burada konu açtım ve anlattım. Millenicom sağ olsun Turknet'ten hizmet alamadım. Çünkü başvurum iptal edilmiş olmasına rağmen Turknet adıma bir başvuru olduğunu görüyor ve bana abonelik vermiyordu.
Millenicom ile yaşadığım mağduriyeti başkalarının yaşamaması adına mümkün olduğunca kısaltarak paylaşmak istiyorum. 5 Temmuz Salı günü Altınoluk bölgesinde bulunan yazlık dairemiz için Millenicom'u arayarak taahütsüz internet başvurusunda bulundum. Ertesi güne (6 Temmuz) kurulum randevusu...
Hemen ardından mecbur olarak taahhütsüz olması için Netspeed'e başvurdum. Bu sefer de başvurudan bir gün sonra gelen Türk Telekom'a bağlı altyapı ekipleri civardaki başka bir binaya hat kablomu çektiklerinden sorunun anlaşılması ve çözümü 3 hafta sürdü. İnterneti bağlatana kadar tatilin yarısı gitti anlayacağın. Telekom ekipleri işi yokuşa sürdü. Hat kablomun çekilmediğini defalarca ben ve Netspeed çalışanları ifade etmesine rağmen her seferinde biz hattı çektik dediler fotoğraf çekip attılar. Akıllarına adresi kontrol etmek gelmedi. Veya geldiyse de pek çaktırmadılar.
İçlerinden birini seçmek zorundaysan Netspeed'i öneririm.