Millenicom vs Netspeed vs tavsiye ettiğiniz bir ISS

Xant_

Hectopat
Evet arkadaşlar yaklaşık 2008-9'dan beri aynı ISS ve aynı paketi kullanıyorum. Türk Telekom'dan 13 yıldır karşılaştığım sorunlardan biri oyunlarda yurt dışı veya yurt içi fark etmez bir yükselip birkaç dakika sürüp düşen bir ping sorunu vardı. Ayrıca adresim 61 Mbps'lik bir Türk Telekom alt yapısı destekliyordu. Her neyse şu an taahhüdümün bitmesine 1 ay kaldı. 1 ay sonra tam bugün taahhüdüm bitiyor hem mutluyum hem de kararsızlıktan gelen bir korkum var. Sizden ricam bana uygun en iyi ISS tavsiyesi. Ayrıca Türk Telekom taahhüdüm bitmeden başvurabiliyor muyum? Yoksa bitmeden birkaç gün önce mi yapmam gerekiyor? Fatura için bütçem maksimum 150 TL.
Taahhütlü veya taahhütsüz fark etmez. Şu an Milleni ile net Speed arasında kaldım. İkisinin de büyük seven bir de sevmeyen kitlesi var çok kararsız kaldım. Milleni de daha kurumsal bir yapı olduğunu biliyorum ama net Speed'in de daha iyi bir hizmet sunacağını düşünüyorum. Sizin tecrübelerinize dayanarak hangisini kullanmalıyım? Eğer ikisi de berbat ise sizin tecrübeleriniz dahilin de sizden 3. olarak bir ISS tavsiyesi istiyorum, teşekkürler.

Altyapının desteklediği Max hız: 61 Mbps.
Altyapının sahibi: TTNET.

Bu yaz ikisine de bulaştım. Millenicom beni gerçek anlamda bezdirdi. Netspeed de ondan çok farklı değil ama bir tık daha iyi.

Bu yaz ikisine de bulaştım. Millenicom beni gerçek anlamda bezdirdi. Netspeed de ondan çok farklı değil ama bir tık daha iyi.

Lokasyonun nedir? Ve hangi anlamda sorun yaşadın? Açıklarsan bana çok yardımcı olursun kafamda binlerce soru var.

Lokasyonun nedir? Ve hangi anlamda sorun yaşadın? Açıklarsan bana çok yardımcı olursun kafamda binlerce soru var.
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeyim. Yazlık evim için internet almaya çalıştım ama ciddi sorunlar yaşadım. Hatta ayrıntısını görmek istersen burada konu açtım ve anlattım. Millenicom sağ olsun Turknet'ten hizmet alamadım. Çünkü başvurum iptal edilmiş olmasına rağmen Turknet adıma bir başvuru olduğunu görüyor ve bana abonelik vermiyordu.

Hemen ardından mecbur olarak taahhütsüz olması için Netspeed'e başvurdum. Bu sefer de başvurudan bir gün sonra gelen Türk Telekom'a bağlı altyapı ekipleri civardaki başka bir binaya hat kablomu çektiklerinden sorunun anlaşılması ve çözümü 3 hafta sürdü. İnterneti bağlatana kadar tatilin yarısı gitti anlayacağın. Telekom ekipleri işi yokuşa sürdü. Hat kablomun çekilmediğini defalarca ben ve Netspeed çalışanları ifade etmesine rağmen her seferinde biz hattı çektik dediler fotoğraf çekip attılar. Akıllarına adresi kontrol etmek gelmedi. Veya geldiyse de pek çaktırmadılar.

İçlerinden birini seçmek zorundaysan Netspeed'i öneririm.

Son düzenleme:
Ben de hat çekme gibi sorunlar olmaycağından heralde bu sorunları yaşamam diye düşünüyorum. Daha çok kesinti, müşteri hizmetleri kalitesi ve hız kalitesi & stabilitesinden bahsediyorum. En sonunda hangi firmayı seçtin veya seçtin mi ?

Şu anda Netspeed kullanıyorum yazlıkta. Bağlantı problemi pek olmadı. Müşteri hizmetleri ufak bir kesintide yardım etti. İstanbul'da Turknet kullanıyorum. Eğer yazlığına falan almıyorsan ve maddi olarak zorlamayacaksa Turknet açık ara aralarından en iyisi. Netspeed mi Millenicom mu dersen Netspeed daha iyi. Geçen sene de yazlıkta Millenicom kullandım onlar daha düşük hız veriyordu.

TurkNeti istiyordum fakat fiyat politikası gereği biraz uzak durdum. Onun dışında evde 1 adet ethernet ile bağlanan bir PC var ve 2 adet de mobil cihaz sürekli bağlı oluyor. Haliyle ufak tefek updatelerde bile inanılmaz pingler ortaya çıkıyor. Ben hem ping olarak hem de hız olarak stabilite ve kalite bekliyorum. TurkNet'in fiyatı 140 TL olsa tadından yenmezdi de 170 TL de gerçekten çok fazla. Ayrıca modemim ADSL2+ desteklediği için yüksek ihtimal bir süre VDSL özelliğini de kullanamyacağım.

O zaman birkaç ay Netspeed kullanıp sonradan modem alırsan Turknet'e geçebilirsin. En mantıklısı bu olacaktır.

TürkNet'te modem fiyatları hakkında bir bilginiz var mı ?

Yaklaşık 5 aydır Netspeed kullanıyorum, Vodafone'den sonra ilaç gibi geldi gerçekten. Tavsiye ederim, ping sorunu yaşamadım zaten çok da oyun oynamıyorum. Stabil bir bağlantısı var. Tabii ki altyapınıza göre de değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…