Xant_ Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 287 Çözümler 1 10 Eylül 2022 #21 kaane dedi: Bahsettiğiniz gibi TurkNet'in fiyat politikası o kadar saçma ki, asla güvenmiyorum artık fiyat politikası konusunda. Genişletmek için tıkla... Adamlara bir email atacağım hiç bir şekilde email ulaşmıyor. Telefon yoluyla o kadar soruyu iletmem mümkün değil.
kaane dedi: Bahsettiğiniz gibi TurkNet'in fiyat politikası o kadar saçma ki, asla güvenmiyorum artık fiyat politikası konusunda. Genişletmek için tıkla... Adamlara bir email atacağım hiç bir şekilde email ulaşmıyor. Telefon yoluyla o kadar soruyu iletmem mümkün değil.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #22 Ben TurkNet kullanıyorum fiyat konusunda son dönem iyi değil evet fakat memnunumda hemen geri dönüş yapıyorlar ve bir kesinti olacağı zaman haber veriyorlar keşke GigaFiber gelse fakat biraz zor umarım arttırırlar altyapı çalışmalarını.
Ben TurkNet kullanıyorum fiyat konusunda son dönem iyi değil evet fakat memnunumda hemen geri dönüş yapıyorlar ve bir kesinti olacağı zaman haber veriyorlar keşke GigaFiber gelse fakat biraz zor umarım arttırırlar altyapı çalışmalarını.