Millenicom vs Netspeed

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Merhaba dostlar. Aktif olarak Turknet kullanıcısıyım. Gerek hizmet, gerek hız gerek de fiyat bakımından ayrılmak istiyorum. En büyük sorunum ise altyapım 77Mbps desteklemesine rağmen sürekli hız problemi yaşamam. Millenicom ve Netspeed arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Netspeed direkt geçin hocam. Bende taahhüt bittiği zaman direkt Netspeed geçeceğim.

Millenicom da sorununuz olduğu zaman kimseyi muhatap bulamazsın müşteri hizmetleri yok.

Bende bundan 3 ay önce VDSL kullanıyordum. En iyi sabit interneti TurkNet veriyordu. Millenicom'u kullandığım zamanlar en beğenmediğim internetlerdendi.
Netspeed aynı şekilde 80Mbps yere kablo ile 45Mbps veriyordu.
VDSL de şansa bala hangisi senin bölgene iyiyse onu çözmen gerek.
Şu anda 1GB internet kullanıyorum 940 down/up alıyorum ve TurkNet'e verdiğim kadar ödüyorum.

Netspeed derim Millenicom kullanıcısı olarak. Millenicom'da destek bulmak çok zor. Bir ara sürekli sorun yaşıyordum hatta bununla ilgili şurada bir konum var okuyabilirsiniz. Altlarda son mesajlarım var.

2 haftadır Netspeed kullanıyorum çok memnunum.
Burada kısa bir özet geçmiştim.
Türknet ten Millenicom a geçen bir arkadaşım zaman zaman ping sorunları yaşıyor.

Ben şuan Nedspeed kurdurdum Asus DSL-N17U 300Mbps
modemim var altyapı 80mb destekliyor iki gündür kullanıyorum odama kadar cat6 kablo çektim 25m, şuan iyi.

Şuan steamden gta5 indirdim 105gb oyunu 3,5 saatte indirdi. Mükemmel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…