"Altyapı olarak Superonline GPON fiber üzerinden 200 Mbps indirme hızı ve 20 Mbps yükleme hızı sunuyor. Millenicom, Superonline altyapısını kullanarak 349 TL'ye taahhütsüz olarak bu hızları sağlıyor. Diğer bir seçenek olarak, Superonline kendi altyapısını kullanarak 12 aylık bir taahhüt karşılığında 400 TL'ye aynı hızları sunuyor. Millenicom ile Superonline, aynı altyapıyı kullanıyor olsalar da, aynı ping değerlerini sunarlar mı yoksa Millenicom'un yönlendirme (routing) sistemi farkından dolayı daha iyi ping değerleri mi sunar, bu konuda bir karşılaştırma yapabilecek var mi?
Millenicom'da altyapında sorun oluşmazsa başın daha az ağrır. Oluşursa da muhtemelen yine daha az ağrır . Turkcell bir önceki ceosundan beridir rezil bir firma.
Uzun vadelide çok sorunlu ve müşteri hizmetleri bile yok adamların. Botu arıyorsun otomatik arıza kaydı açıyor ilgilenirlerse ilgileniyorlar, ilgilenmiyorlarsa verdiğiniz parayla sap gibi kalıyorsunuz.
Millenicom'da altyapında sorun oluşmazsa başın daha az ağrır. Oluşursa da muhtemelen yine daha az ağrır . Turkcell bir önceki ceosundan beridir rezil bir firma.
1 yıldır 200 Mbps hızındaki interneti kullanıyorum. 160-150 arası hızlar alıyorum ve fiber altyapıda 6 ms ping değeri alıyorum. TTNET VDSL altyapısında ise League of Legends oyununda 4 ms ping değeri almak dışında herhangi bir sorun yaşamadım.