Millenicom vs TürkNet vs NetSpeed

TürkTelekomda müşteri hizmetleri epey uğraşlar sonucu çıkıyor. Ayrıntılı yazdığınız için teşekkür ederim hocam. TürkNet epey sancılı olmuş. Üzüldüm açıkcası. NetSpeed de belgeleri,evrakları maile mi attılar? Kurulum için randevu veriyor mu biri daha sonra arayıp? Türktelekom yetkilisi mi geliyor acaba? Haber verirseniz memnun olurum hocam. NetSpeed de ilk ay bedava veya arkadaşını getir gibi kampanyaları yok sanırım. Modem ne kullanıyorsunuz bu arada?
Eğer altyapınız varsa Türksat Kablonet kesinlikle bunu tercih edin.
Daha önce başka adreste kullanmıştım, memnun kalmıştım. Bulunduğum yerde ne yazık ki yok.
Evde kurulum hizmeti diğerleri de vermiyor mu?

Millenicom'a geçiş yaptık bir ay önce. Gayet ilgili ve müşteri hizmetlerindekiler işi bilenlerdi. Memnun kaldım. Gerek watsapp gerek de telefondan ilgileniyorlar. Tabi bunu seçerseniz eğer referans koduyla görüşürseniz onları arayarak, Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası dahilinde hem siz hem ben bir ay ücretsiz yararlanıyorum. Bunun için açtığım konuya bakabilirsiniz.

Tabi Türksat da aklınızda bulunsun. Millenicom, Tüksat kullanıp da memnun kaldıklarım. Netspeed de çok duyuyorum.

Türksat ile biraz önce görüştüm. Mahallemde yokmuş ne yazık ki. Arkadaşını getir kampanyasını duydum. Bilgi için sağolun. Evrak işleri nasıl oluyor Millenicom da? Eve gelenler Türk Telekom çalışanı mıydı? Modem ne kullanıyorsunuz bu arada?

TürkNet'le pek görüşemiyorsun zaten üzülme yani Bence taahhütsüz ise istediğini seç, beğenmedin mi, geç diğerine hiç uğraşma. Ama dediğim gibi Millenicom baya sağlam giriş yaptı piyasaya. İlk reklamlarını gördüğümde "bu ne ki?" olmuştum ama araştırınca baya iyi olduklarını gördüm. NetSpeed'in tecrübesi çok işte.

İlk reklamları duruyor mudur hala merak ettim Yaşadığım mahallede sadece Türk Telekom altyapısı var. Türk Telekom fiyatı da epey pahalı olduğundan taahhütsüz altyapıyı kullanan birini alacağım. Aklım Millenicom'a yattı gibi. NetSpeed için kararsız kaldım. Kurulum ücreti vermek sıkıntı olur, sürekli farklı firmaya geçilirse

Türk Telekom taahhüt bitimine yakın araştırıp Millenicom'u seçtim. Türk Telekom abonelik iptalini de Millenicom kendi yaptı. Evrak için imzalanacak dosyaları kendi ekipleri getiriyor. Eve gelenlerle muhatap olan kardeşimdi görmedim onları ama Millenicom kendi ekibi diye biliyorum. Modem Türk Telekomdayken kullanlılan Zyxel modem. (VDSL destekli)

Eve ayrıyetten kuruluma geldiler mi? Yoksa dosya ,evrağa gelirken kurulumu da mı yapıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…