Millenicom vs TürkNet vs NetSpeed

Üsküdar Marmaray'da görmüştüm ama duruyor mudur sanmam

TTNet, yarı fiyat olsun yine almam bak o kadar söylüyorum Modemin altında ateş yakar dumanla gezerim internette daha iyi

Millenicom eskiden Doping NET olarak geçiyordu. Yeni bir firma değil diye biliyorum.

Üsküdar Marmaray'da görmüştüm ama duruyor mudur sanmam

TTNet, yarı fiyat olsun yine almam bak o kadar söylüyorum Modemin altında ateş yakar dumanla gezerim internette daha iyi
TürkNet ile biraz önce görüştüm, arayarak. Bilgi almak istedim ama kadın hemen abone yapmak istedi. O huyunu sevmedim müşteri temsilcisinin.
Millenicom eskiden Doping NET olarak geçiyordu. Yeni bir firma değil diye biliyorum.
Bİlmiyorum, doğrudur.

TürkNet ile biraz önce görüştüm, arayarak. Bilgi almak istedim ama kadın hemen abone yapmak istedi. O huyunu sevmedim müşteri temsilcisinin.
Alo diyorsun hemen TC'nizi alayım diyorlar di mi

Alo diyorsun hemen TC'nizi alayım diyorlar di mi
Hızlı iletişim numarasını aramıştım. TC yi istememişti neyseki, soru sormama fırsat vermedi. Notumu verdim içimden. NetSpeed ve Millenicom böyle bir şey yapmadı. Sakince, anlayışla cevapladılar. Şu an şehirdışındayım evimde değilim düşünürsem sonra başvururum dedim, bu neden değil dedi kadın.

İyi kurtulmuşsun yine de Bence Millenicom ile başla derim ben. Ama sabit hız garantisi iste. Yani çok fazla dalgalanma veya vaadedilenden çok düşük bir hız vermemelerini.

Millenicom kullanıyorum, memnunum.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Evrak imzalatmaya gelince mi kurulum oluyordu?
İyi kurtulmuşsun yine de Bence Millenicom ile başla derim ben. Ama sabit hız garantisi iste. Yani çok fazla dalgalanma veya vaadedilenden çok düşük bir hız vermemelerini.
Millenicom'a yattı gibi aklım. Millenicom da ilk 2 ay fatura ödemeden alabiliyorum. 100 hızlık paket alıp 2 ay sonra 35 hızlık pakete ücretsiz düşürülüyor mu acaba? Sormayı unuttum bunu. Sabit hız veremiyorlar mı , sabit hız için ayrı bir şey imzalatmazlar heralde?

3 ay oluyor aşağı yukarı. Evrakları mail yoluyla gönderiyorlar siz imzalayıp kargoluyorsunuz. Hatta işlemlerin hızlı olması için göndereceğiniz evrakların fotoğrafını gönderiyorsunuz, kargo ulaşınca işleminiz tamamlanıyor, en azından ben aldığımda öyleydi.

Mail yoluyla cidden yolluyorlar mı? Millenicom da o sistem yok diye biliyordum. Kurulama geldiler miydi, geldiyse türktelekom çalışanı mı gelmişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…