Millenicom vs TurkNet

1 Sene kullandım ilk 6-7 ay oldukça iyiydi ama son zamanlarda sık sık kopma ve ping artışı gördüm.

Bölgesel kaynaklı sorun.
Burada cebiniz en uygun fiyat ve hızı veren firmayı tercih etmeniz olacaktır.
Bir de sözleşmenin alt metinlerini okuyun arada ekstra ücret kilitliyorlar.

Evet bayağı uzun zamandır Millenicom kullanıyoruz biz de. Arkadaşın belirttiği gibi müşteri hizmetleri bu günlerde iyice berbat olmaya başladı. Anlattığımız sorunu anlamıyorlar ve direkt kapatıyorlar desteği fiyatlar da tuzlu olmaya başladı. TurkNet Millenicom'a göre daha iyi verdikleri hızlar/fiyatlar vesaire.

Bölgesel kaynaklı sorun.
Burada cebiniz en uygun fiyat ve hızı veren firmayı tercih etmeniz olacaktır.
Bir de sözleşmenin alt metinlerini okuyun arada ekstra ücret kilitliyorlar.

Hocam ne bölgesel kaynaklı sorunu ayrıca lütfen tekrar okuyun yazdığımı. Şu an geçtim NetSpeed'e ve tüm sorunlarım ortadan kalktı bölgesel olmadığını anladım. Ayrıca Millenicom'da son zamanlarda gördüğüm pingi başka ISS'de görmedim ben o kadar D-Smart, Vodafone gibi başka ISS'ler de kullandım bölgeyle alakası yok.

Müşteri hizmetleri durumunda Millenicom artık başarısız siz galiba eskiden kullanıyordunuz çünkü ilk geçtiğim zamanda müşteri hizmetleri ilgiliyken artık değiller.

Baya haklı bir yorum bu arada. Son zamanlarda internetim de baya kopma olduğunu belirttim ve değerlerim de bayağı en düşük seviyelerdeydi kontrol ettikleri zaman hattımda hiçbir sorun olmadığını belirttiler eskiden daha iyiydi müşteri hizmetleri.

Vallahi uzatmaya gerek yok, bu yılın başın da Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim, derdim tasam yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gerisi yalan.

Sizin dediklerinize göre Millenicom'dan vazgeçtim ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Ama NetSpeed'i ilk defa duyuyorum. Onun hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? Müşteri hizmetleri nasıl? Ürünleri nasıl?

Henüz yeni geçtim hocam hız konusunda başarılılar, ping konusunda henüz bir sorun yaşamadım ve müşteri hizmetleri oldukça ilgili.

NetSpeed gerek fiyatlandırma olsun gerek müşteri hizmetleri açısından çok iyi bir firma. Forum da baya açılmış olan konusu var hem çok önerilen hem de bu aralar adından çok bahsettiren bir firmadır kendisi.

NetSeed Fiber Modemler de "9TL modem kira bedeli alınmaktadır" ibaresi bulunuyor.

Uzun vadeli kullanan var mı aramızda? Çünkü aradan 6 ay 1 sene geçince az önce arkadaşların bahsettiği gibi sorun yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…