X xx98burak98xx Kilopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #21 Konatus dedi: Uzun vadeli kullanan var mı aramızda? Çünkü aradan 6 ay 1 sene geçince az önce arkadaşların bahsettiği gibi sorun yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır TurkNet kullanıcısıyım. Stabilitesini de şöyle koyayım
Konatus dedi: Uzun vadeli kullanan var mı aramızda? Çünkü aradan 6 ay 1 sene geçince az önce arkadaşların bahsettiği gibi sorun yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır TurkNet kullanıcısıyım. Stabilitesini de şöyle koyayım
Konatus Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 939 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #22 Alfa Prime dedi: NetSeed Fiber Modemler de "9TL modem kira bedeli alınmaktadır" ibaresi bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Kampanyanın başlığında modem kira bedeli yok yazıyor ama tıklayınca 9 TL modem kira bedelinden bahsediliyor. Çok ilginç. xx98burak98xx dedi: 2 yıldır TurkNet kullanıcısıyım. Eki Görüntüle 1161055 Stabilitesini de şöyle koyayım Eki Görüntüle 1161058 Genişletmek için tıkla... Hocam şablonu yorumlar mısınız anlayamadım tam.
Alfa Prime dedi: NetSeed Fiber Modemler de "9TL modem kira bedeli alınmaktadır" ibaresi bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Kampanyanın başlığında modem kira bedeli yok yazıyor ama tıklayınca 9 TL modem kira bedelinden bahsediliyor. Çok ilginç. xx98burak98xx dedi: 2 yıldır TurkNet kullanıcısıyım. Eki Görüntüle 1161055 Stabilitesini de şöyle koyayım Eki Görüntüle 1161058 Genişletmek için tıkla... Hocam şablonu yorumlar mısınız anlayamadım tam.
X xx98burak98xx Kilopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #23 Konatus dedi: Kampanyanın başlığında modem kira bedeli yok yazıyor ama tıklayınca 9 TL modem kira bedelinden bahsediliyor. Çok ilginç. Hocam şablonu yorumlar mısınız anlayamadım tam. Genişletmek için tıkla... Özeti stabil ve düşük ping kanıtıdır.
Konatus dedi: Kampanyanın başlığında modem kira bedeli yok yazıyor ama tıklayınca 9 TL modem kira bedelinden bahsediliyor. Çok ilginç. Hocam şablonu yorumlar mısınız anlayamadım tam. Genişletmek için tıkla... Özeti stabil ve düşük ping kanıtıdır.