Millenicom yavaş hız

KrofeSSionall

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın önerisi üzerine Millenicom'a geçtim, TurkNet de 92Mbps alırken Millenicom'da 40Mbps üstünü alamıyorum. Arkadaşıma söyledim ilk gün öyle olduğunu sonradan hızlandığını söyledi, neden böyle oluyor herhangi bir bilgisi olan var mı?

Kablolu mu kablosuz mu bu hız onun testi gerekiyor.
İkinci olarak onların gönderdiği modem ise, maalesef Wi-Fi ile hızın tamamını vermiyor. Gönderdikleri modem iyi değil çünkü.

Ben yaklaşık 2 ay önce geçiş yaptım, (Türknet - Millenicom) süre boyunca sık kullanıyorum, ne ilk gün ne de sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetlerine bildirmenizi tavsiye ederim.

Hocam TurkNet kullanırken aldığınız 92 Mbps ile Millenicom kullanırken aldığınız 40 Mbps hızı aynı şartlarda mı alıyorsunuz? Aynı şartlardan kastım yani iki hızıda Wi-Fi ile bağlanırken veya ethernet kablosu kullanırken mi alıyorsunuz?

Kablolu mu kablosuz mu bu hız onun testi gerekiyor.
İkinci olarak onların gönderdiği modem ise, maalesef Wi-Fi ile hızın tamamını vermiyor. Gönderdikleri modem iyi değil çünkü.

Ethernet kablosu ile test yaptım. Gönderdikleri modem değil TurkNet de kullandığım modemi kullanıyorum.

Aynı şartlar.

Ethernet kablosu ile test yaptım. Gönderdikleri modem değil TurkNet de kullandığım modemi kullanıyorum.

Aynı şartlar.
Aynı şartlar altında TurkNet'e kıyasla daha düşük hız alıyorsanız yani sorun Millenicom kaynaklı gibi gözüküyor. Müşteri hizmetlerine ulaşın.

Bende 10 gün önce TurkNet'e geçtim, bana gönderilen kullanıcı adı şifreyle modem kurulumunu yaptım ama hızım 8Mbps idi. TurkNet'e bu durumu yazdım ve Türk Telekomdan bir görevli geldi. Başvuru yaptığım gün port açmak için gelen Türk Telekom görevlisi destansı bir şekilde portları karıştırdığı için ADSL hız alıyormuşum, saniyeler süren bir port değişikliği sonra hızım 82 Mbps oldu. Sizin şansınıza belki o tarz basit bir port sorunu olabilir.

Yani sizin sorununuz muhtemelen portlardan değildir ama ben genede ufak bir ihtimal dahi olsa belirtmek istedim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…