Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 3 18 Temmuz 2024 #11 Emre Nxt dedi: Dostum ben dün Millenicom'a geçiş yaptım. 100 Mbps ilk 4 ay 279 TL sonra 379 TL olarak devam edecek. Bazıları internet kopuyor diyor onlara aldırma. Modemin kötüyse Wi-Fi kopar tabii ki. Ping de normal düzeylerde. Genişletmek için tıkla... Kanka millenicomun kendigi verdiği modem ben ne yapabilirim?
Emre Nxt dedi: Dostum ben dün Millenicom'a geçiş yaptım. 100 Mbps ilk 4 ay 279 TL sonra 379 TL olarak devam edecek. Bazıları internet kopuyor diyor onlara aldırma. Modemin kötüyse Wi-Fi kopar tabii ki. Ping de normal düzeylerde. Genişletmek için tıkla... Kanka millenicomun kendigi verdiği modem ben ne yapabilirim?
swaron Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Temmuz 2024 #12 Gokhan Bird dedi: 1 ay önce Millenicom aldık. Sadece bulunduğu odada güzel çekiyor yan odalarda falan çekim neredeyse hiç yok. Tuvalete girince kopuyordu mesela. Genişletmek için tıkla... Modemden dolayıdır bende de aynı durum vardı modem değiştim 5GHz bile evin her yerinde çekiyor.
Gokhan Bird dedi: 1 ay önce Millenicom aldık. Sadece bulunduğu odada güzel çekiyor yan odalarda falan çekim neredeyse hiç yok. Tuvalete girince kopuyordu mesela. Genişletmek için tıkla... Modemden dolayıdır bende de aynı durum vardı modem değiştim 5GHz bile evin her yerinde çekiyor.
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #13 Gokhan Bird dedi: Kanka Millenicom'un kendigi verdiği modem ben ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum router alabilirsin mesela. İnternet sağlayıcının problemi değil o konular.
Gokhan Bird dedi: Kanka Millenicom'un kendigi verdiği modem ben ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dostum router alabilirsin mesela. İnternet sağlayıcının problemi değil o konular.
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 3 18 Temmuz 2024 #14 Emre Nxt dedi: Dostum router alabilirsin mesela. İnternet sağlayıcının problemi değil o konular. Genişletmek için tıkla... Turkcell'den geçiş yaptım Turkcell'deyken yan mahalleden bile çekiyordu yani, Ondada router falan kullanmıyordum.
Emre Nxt dedi: Dostum router alabilirsin mesela. İnternet sağlayıcının problemi değil o konular. Genişletmek için tıkla... Turkcell'den geçiş yaptım Turkcell'deyken yan mahalleden bile çekiyordu yani, Ondada router falan kullanmıyordum.
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #15 Gokhan Bird dedi: Turkcell'den geçiş yaptım Turkcell'deyken yan mahalleden bile çekiyordu yani. Ondada router falan kullanmıyordum. Genişletmek için tıkla... Superonline'dan Millenicom'a geçtim bende. CS2'de mermilerim gitmiyordu artık gitmeye başladı.
Gokhan Bird dedi: Turkcell'den geçiş yaptım Turkcell'deyken yan mahalleden bile çekiyordu yani. Ondada router falan kullanmıyordum. Genişletmek için tıkla... Superonline'dan Millenicom'a geçtim bende. CS2'de mermilerim gitmiyordu artık gitmeye başladı.