Millenicom'a geçilir mi?

chPaw

Hectopat
Daha fazla  
Adresimde Türk Telekom fiber altyapısı var taşındığım ilk günden itibaren TurkNet bağlattım 100Mbps yetmeyince alternatif olarak Comnet firmasını buldum 1000MBPS sağlayabiliyordu 4 ay önce falan Comnet battı geri TurkNet'e geçtim ama 100 Mbps az gelmeye başladı. Millenicom'da 1000MBPS sunabildiği için foruma yazmak istedim. TurkNet de LoL'de 2ms alıyorum Comnet'te 3ms alıyordum. Bunda pingim artar mı?

Bir de TurkNet gibi DNS kullanıp Discord'a falan girebiliyor muyum veya Comnet gibi DNS bile kullanmadan Discord'a veya yasaklı sitelere girebiliyor muyum? O çok önemli.

GoodbyeDPI'a bakın, yardımcı olabilir Discord'a girmek isterseniz. VPN isterseniz de Proton'ya da WARP kullanın.

Yasaklı siteye girmek sizin internetinizdeki seçtiğiniz güvenlik profiline bağlı, sağlayıcıya değil.

Asrın hatasını yapmamak için geçmemelisin. TurkNet 100 mbps şükredersin.

Türknet'de TT altyapısından 1000mbps vermek için bir takım testler yapmaya başladı. Ama bu bilgiyi duymamış gibi davran; ne, ne zaman, nasıl olur hiç bir fikrim yok. Ama Turknet deneyimleyebileceğin en iyi operatör denebilir içlerinden. Millenicom'u bilmiyorum.

Herkes bi tarafından sallamış, millenicom da kullandım, bir çok ip adresi var, santral olarak da çok çeşitliliği var ancak en yakın santral sana uzak olursa bir şey diyemem. Millenicom ve Netspeed gibi ISS ler TT nin altyapısıyla TT nin santrallerinden daha uygun fiyata işini görüyor zaten. Ben geç derim iş görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…