Millenicom'a geçilir mi?

Onu bende duydum ama vereceklerse ne zaman verirler bilemiyorum.

Recep Baltaş TurkNet'te TT'den 1000MBPS alıyor diye hatırlıyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim TurkNet kullanmaya devam edeceğim.

Onu bende duydum ama vereceklerse ne zaman verirler bilemiyorum.

Recep Baltaş TurkNet'te TT'den 1000MBPS alıyor diye hatırlıyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim TurkNet kullanmaya devam edeceğim.
Recep Baltaş cihazı değiştirdiği için 1000 alıyor ve Hatta 1300 alıyor

Recep Baltaş cihazı değiştirdiği için 1000 alıyor ve Hatta 1300 alıyor
Türknet bana 2.5gbps ont verdi direkt mesela. Routerı değişsem bana da 1300 gelecek aslında. Tabi 2.5gbps portlu pc de lazım.

ben kullanıyorum. 90mbit hız alıyorum. sorunsuzdu. bir defa ocak başı 1 hafta kadar paket loss kaybı sorunu yaşadık. herkesi etkileyen bir sorundu. ben en azından kullanıcıları bilgilendirmelerini beklerdim. tam iptal talebi oluşturdum sorun düzeltildi.

Millenicom'a geçilir ama çıkılamaz.. Haberiniz olsun. İptal talebi verdikten sonra belki 7-8. defa aranmamın üstüne en sonunda numaralarını engelledim. Resmen çıldırttılar. Son iki görüşmemizi eminim şirket toplantılarında seminerlerde dinletiyorlardır operatörlerine.. Neyse sorun daha bitmedi...Bunların bir modem iade süreci var tam kafayı yemelik. 14 gün süre içinde iade etmenizi istiyorlar. Bir kere modemi onlara gönderirken kargo parasını sizden alıyorlar ve en az 500 TL. Oysa sözleşmelerinde anlaşmalı kargolarının olduğu yazılı ama teslimat kodu falan vermiyorlar, anlaşmamız yok diyorlar. Modemi göndermelerini istedikleri adres bir tuhaf, google da arattım google map de yok böyle bir adres. Kontrol edebilirsiniz: Ömerli Mahallesi Huzurlu Caddesi No:15 / 3 Zemin Kat Arnavutkoy/İstanbul.
Ne firma adı var, ne şahıs adı var..telefon numarası bile yok alıcının. Çıkmıyor yani kargo şirketlerinde. Elden getireyim evim yakında diyenlerden bile teslim almıyorlar. Elden teslimat gibi bir uygulamamız yok diyorlar. Böyle saçma sapan, hayatın doğal akışına aykırı cümleler kurup sizi delirtiyorlar. Sonra size modem geri dönüyor doğal olarak. Sonra firma sizden 4000 (dörtbin) TL modem parası istiyor. Hatta bir şekilde modemlerini teslim edebilenlerden bile bu parayı tahsil etmişler. Şikayetvar sitesinde yorumları okuyunca göreceksiniz, hiçbirine de dönüş yapmamışlar. Keşke şu mesajım sabitlense, internet sağlayıcı arayan herkes görüp okusa. Adem bey de keşke bir el atsa şu hukuk bilmezlere..

Turknet 100'den millenicom 1GBPS'e geçtim 7 aydır cebelleşiyorum rezaletin bini bir para. Geçme bin pişman olursun ben bugün itibari ile 100mbps Turknet'e geri döndüm. Bunu okuyacak arkadaşlara faydalı olur diye yazayım dedim.

Turknet 100'den millenicom 1GBPS'e geçtim 7 aydır cebelleşiyorum rezaletin bini bir para. Geçme bin pişman olursun ben bugün itibari ile 100mbps Turknet'e geri döndüm. Bunu okuyacak arkadaşlara faydalı olur diye yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…