Millenicom'a kayıt süreci zor mu?

Space9

Yoctopat
Superonline anlaşmamız kısa süre sonra bitecek, buradan devam etmek istemiyorum. Millenicom sitesinden adresimi hız sorgulattığımda 100mbps alabileceğim yazıyor zaten Superonline'da daha fazla alıyorduk.

Babamın üstüne açılacak hesap bu yüzden bazı sorularım var
Bizzat buraya kaydolan birisi geçiş sürecinde neler yaptığını yazabilir mi?

Daha önce Vodafone ve Superonline kullandık ve şehirde dükkanları olduğu için eve hep adamları gelip sözleşme imzalatıyordu ama Millenicom'da böyle bir durum gözükmüyor?

.Belge işleri nasıl olacak? Fax göndermek falan hiç anlamayız, Fax ile işimiz olacak mı?
.Babamdan kimlik kartı belgesi isteyecekler mi? Arkalı, Önlü renkli mi göndereceğiz bir de? Yani bu durum tehlike içerir mi, arkalı önlü renkli kimlik göndermek, eğer böyle bir şey varsa tabii ki?
.Kayıt olacağımız zaman direkt başvuru mu yapmalıyız yoksa orayla ön görüşme yapmak için aramalı mıyız?

Turknet tarafı hakkında konuşacağım. Durumlar eskisi gibi değil. Fax vs. kalmadı Turknet için. İnternet üzerinden sözleşmeleri onaylayıp (E-Devlet -> BTK) yine E-Devlet üzerinden iptal edebiliyorsunuz.
Bu konu hakkında Whatsapp iletişim hattı veya site içindeki sohbet modülü yeterli desteği verir diye düşünüyorum. Sitelerinde pek bilgi bulamadım, siz en iyisi Whatsapp üzerinden iletişime geçin, tam detaylı bilgi alın, hatta belki abonelik işlemlerinizi oradan bile başlatabilirler.

Millenicom'da bir video buldum başvuruyla ilgili, sanırım e-devlet'ten değil de mail yoluyla veya whatsapp ile oluyormuş. Sonra da kargoyla belgeleri yolluyormuşsun bir de. Biraz karışık geldi. Keşke kullanan biri gelse söylese bir de

Bu arada hocam internetten kimlik renkli arka-önlü fotokopi göndermek sıkıntı olmaz değil mi? Ben çalışmıyorum şu an, bu yüzden babam değil de kendi adıma mı açtırsam hattı diyorum. Sonra ödemeleri abonelik no'dan babamın bankasına otomatik talimat verirdik.

Öncelikle milyonlarca abonesi olan bir ıss firmasına da güvenmeceksek yaşamayalım bu ülkede. Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ilk abonelikte WhatsAppdsn kimlik resmi gönderiyoruz. Daha sonra belgeleri indirip ıslak imzalı yolluyoruz.
Superonline altyapısı var ise evinizde aynı altyapı ile devam edebilirsiniz. En azından fiber devam eder. Yeni altyapı çekilmesine gerek kalmaz. Size bağlantı için Superonline ekipleri geliyor. Sorun yaşamadıpınız sürece sıkıntı yaşamazsınız. Ben 1 kere sorun yaşadım ondada 2 günde ancak Superonline ekibi gelebildi. Aralarında bir iletilim sorunu var. Bunu göz ardı etmeyin. Ama sorun yaşamadığınız sürece Superonline altyapısı olduğu için aynı kaliteyi alırsınız.

Dün başladı abonelik şu ara pingi yüksek gözüküyor neyde sorun var bilmiyorum ama böyle devam ederse ISS değiştirebilirim. İnternet hız testi eklentisi internet yok uyarısı veriyor sayfalar geç açılıyor test etmeye devam sözleşmede 14 gün telefonda 1 ay iptal süresi var dediler ben 14 gün üzerinden ilerleyeceğim risk almamak için.

Ayrıca kayıt kolaydı arkadaşın dediği gibi. Ben belgeleri çıktı aldım kimliğin arkalı önlü çıktısını aldım imzaladım annem ile ve fotoğrafını WhatsApp ile attıktan sonra kargoya verdim. Daha sonra SMS geldi ilk abonelik taşıma başlatılacak vs 1 gün sonra da internetin bilgileri geldi SMS ile. Kurulum kısmını video izleyerek yaptım ilk kafam karışmıştı ancak kendi modemimin videosunu izleyerek kolayca ayarladım.

Sevenarmy0 hocam yanlış yapmamak için soruyorum. Kimlik arkalı, önlü renkli olacak değil mi?

Bir de biz daha önce Superonline altyapısından Vodafone kullanmıştık kaç sene önce. Ondada hızda sorun yoktu. Sanırım olay altyapıyla ilgili, bizde sadece Superonline var Fiber altyapı. Sizde durum nasıl altyapı olarak?

Arkalı önlü renksiz çıkarttık. Bizde TTNET alyapısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…