Ekleme yapıyorum konuya. Şiddetle önerim bu rezil ISS'den uzak durmanız yönünde. Artık saat 10'dan sonra 30 dakika da bir ping LoL gibi rekabetçi oyunlarda yaklaşık 500'e sabitleniyor. Modeme reset atmadığınız sürece de geçmiyor bu olay. Modem değişikliği yaptık tekrardan hala aynı. Gerçekten reziller.
26 Mayıs tarihinde tekrardan bir ekleme yapıyorum bu rezil sağlayıcıyı düşünenler için.
Önceden akşamları olan ping yükselmeleri artık sabahları da var. Aşırı derecede dalgalı seyrediyor. Ekstra olarak kopmalarda yaşanıyor. Müşteri hizmetleri ise arıza talebi açmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. En kısa süre de çıkmayı düşünüyorum bu rezil sağlayıcıdan. Sinirlerine hakim olmak isteyen biri aynı fiyatlarda olan Netspeed'den başkasını düşünmesin derim. Keşke aylık 5-10 TL verip başka bir sağlayıcı ile anlaşsaydık. Gerçekten reziller.
Üzülerek yine ekleme yapıyorum. 11.06.22 tarihinde akşam saatlerinde büyük kopmalar yaşıyordum sürekli. Saat 12 yi geçti ve 12 Haziran gece 1 civarında komple internet gitti. Gece 1 de sorduğumda sabah 5'e kadar bakım olduğunu söylediler. Tamam dedim kapattık sabah 9 da baktım tekrar internet yoktu. Gelir dedim bekledim sabah 10:30 gibi sordum ve aldığım cevap aşağıdakiydi.
İnternet hattında genel arıza olması sebebi ile bağlantı sorunu yaşadığını tespit ettim. Altyapı sağlayıcı tarafindan arızanın giderilmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Modem ayarlarında bir değişiklik yapmamanı rica ediyorum. Tahmini çözüm süren 12.06.2022 13:28. Bu sürenin hızlanması için altyapı sağlayıcısına bilgi verdik. Yardımcı olmamı istediğin başka bir konu var mıdır ? Evet veya Hayır olarak cevaplamanı rica ediyorum.
Dedim bekleyeyim saat 13:30'u. Zaten beklemekten başka çarem yoktu. Bekledim bu sefer de 17:30 u bekleyin dediler.
İnternet hattında genel arıza olması sebebi ile bağlantı sorunu yaşadığını tespit ettim. Altyapı sağlayıcı tarafindan arızanın giderilmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Modem ayarlarında bir değişiklik yapmamanı rica ediyorum. Tahmini çözüm süren 12.06.2022 17:30. Bu sürenin hızlanması için altyapı sağlayıcısına bilgi verdik. Yardımcı olmamı istediğin başka bir konu var mıdır ? Evet veya Hayır olarak cevaplamanı rica ediyorum.
Artık kafayı yemek üzereydim çünkü belli başlı sınırlı bir mobil verim var ve bilgisayarda gün içinde ailecek önemli işlerimiz oluyordu bağlanamıyorduk. Müşteri hizmetlerini aradık müşteri hizmetleri sanki yapay zeka gibi aynı şeyleri söyleyip duruyordu genel bir arıza var bölgenizde dediler ama komşularımızın interneti çekiyordu. Neyse yine bekleyelim dedik saat 17:30 olunca olan şey tahmin ettiğiniz üzere 21:32 ye attılar. Sürekli olarak dalga geçer gibi 4 saat 2 dakika ileriye atıyorlardı.
Bu böyle devam etti sürekli ve şu an da 13 Haziran 1:36 civarını beklememi söylediler.
Online işlemlere girip birkaç şey kontrol etmek istiyordum ama telefonuma mesaj dahi gelmdedi. Gidip müşteri hizmetlerinden alayım dedim adam telefonuma bir mesaj attı ve gelen 4 haneli şifre de yanlış çıktı hiçbir şekilde giriş yapamadım. Ben yazdıkça firma rezilliğe devam ediyor. Benim yazdıklarımı görüp bilerek yaptıklarını düşünmeye başladım yoksa bu kadar rezillik mümkün değil gibi.