Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 5 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar merhaba dün akşamdan beri pingde yükselme ve birkaç sorun daha mevcut. Millenicom kullanan arkadaşlarda bir gariplik var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Arkadaşlar merhaba dün akşamdan beri pingde yükselme ve birkaç sorun daha mevcut. Millenicom kullanan arkadaşlarda bir gariplik var mı?
Emirhan Demirel Hectopat Katılım 4 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Türkiye / Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Evet hocam bende de aynı sorun var.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 5 Ocak 2025 #3 Emirhan Demirel dedi: Evet hocam bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Ulaştınız mı Millenicom'a?
Emirhan Demirel dedi: Evet hocam bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Ulaştınız mı Millenicom'a?
Emirhan Demirel Hectopat Katılım 4 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Türkiye / Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 Elweald dedi: Ulaştınız mı Millenicom'a? Genişletmek için tıkla... Yok hocam aramadım henüz.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 6 Ocak 2025 #5 Arkadaşlar yaşadığım sorunlar ile ilgili destek talebi açmıştım şu anda çözülmüş gibi gözüküyor haberiniz olsun.
Arkadaşlar yaşadığım sorunlar ile ilgili destek talebi açmıştım şu anda çözülmüş gibi gözüküyor haberiniz olsun.
Denzisoiso Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 Maalesef hala düzelmedi 2 gündür arıyorum hattan atıyorlar kafalarına göre arıza kaydı oluşturdular ama onun bile geri dönüşünü yapmadılar
Maalesef hala düzelmedi 2 gündür arıyorum hattan atıyorlar kafalarına göre arıza kaydı oluşturdular ama onun bile geri dönüşünü yapmadılar