ReProof Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.867 Makaleler 2 Çözümler 39 Yer Malta 5 Ağustos 2022 #11 Mert Göktuğ dedi: İptal edip kardeşimin adına bağlatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Port kaybetmeyeğinize eminseniz bağlatabilirsiniz.
Mert Göktuğ dedi: İptal edip kardeşimin adına bağlatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Port kaybetmeyeğinize eminseniz bağlatabilirsiniz.
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 5 Ağustos 2022 #12 ReProof dedi: Port kaybetmeyeğinize eminseniz bağlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eminim zaten müstakil sitedeyiz her türlü port bulunuyor kendi adıma iptal edip bağlatamıyorum değil mi başka birinin adına olması gerekiyor.
ReProof dedi: Port kaybetmeyeğinize eminseniz bağlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eminim zaten müstakil sitedeyiz her türlü port bulunuyor kendi adıma iptal edip bağlatamıyorum değil mi başka birinin adına olması gerekiyor.
ReProof Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.867 Makaleler 2 Çözümler 39 Yer Malta 5 Ağustos 2022 #13 Mert Göktuğ dedi: Eminim zaten müstakil sitedeyiz her türlü port bulunuyor kendi adıma iptal edip bağlatamıyorum değil mi başka birinin adına olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor kendi adınıza da alabilirsin iptal ettikten sonra.
Mert Göktuğ dedi: Eminim zaten müstakil sitedeyiz her türlü port bulunuyor kendi adıma iptal edip bağlatamıyorum değil mi başka birinin adına olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor kendi adınıza da alabilirsin iptal ettikten sonra.
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 5 Ağustos 2022 #14 ReProof dedi: Fark etmiyor kendi adınıza da alabilirsin iptal ettikten sonra. Genişletmek için tıkla... Çok canım sıkılmıştı 90 gün için bu iyi oldu hemen öyle yapayım çok teşekkürler bu arada yardımınız için.
ReProof dedi: Fark etmiyor kendi adınıza da alabilirsin iptal ettikten sonra. Genişletmek için tıkla... Çok canım sıkılmıştı 90 gün için bu iyi oldu hemen öyle yapayım çok teşekkürler bu arada yardımınız için.