Millenicom'un sattığı modem nasıldır?

Spawrain

Megapat
Daha fazla  
Kablonet taahhüdüm bu ayın sonunda bitiyor. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. Adresim maksimum 75 Mbps VDSL destekliyor. Millenicom hakkında görüşleriniz nedir? Millenicom'un sattığı modem alınır mı? Yoksa başka bir modem mi almalıyım?

Abi dediğiniz ISS'lerin değil isimini baş harfini okumam bile Türk Telekom, Superonline dururken neden böyle ISS'lere bakıyorsunuz he abi pahalı diyeceksiniz ama en azından Superonline'de insan yerine koyuyorlar seni

Abi dediğiniz ISS'lerin değil isimini baş harfini okumam bile Türk Telekom, Superonline dururken neden böyle ISS'lere bakıyorsunuz he abi pahalı diyeceksiniz ama en azından Superonline'de insan yerine koyuyorlar seni

Firmadan firmaya degil yasadigin yere gore degisiyor hangisinin daha iyi performans verdigi. Ben millenicomdan cok memnunum mesela 2 sokak otedeki arkadasim her turlu sorunu yasiyor baglantida.

Superonline, Turk Telekom dururken mi :D Superonline'ın ne kadar dandik ve rezil bir firma olduğundan haberin var mı senin? Şu an kullandığım VDSL bile Superonline Fiberden kat kat daha iyi. Evimde iki internet var biri Superonline Fiber diğeri ise Telekom altyapısı üzerinden Netspeed VDSL ama ben oyunda Superonline Fiber olanı kullanmıyorum o kadar rezalet bir firma. VDSL ile 20 ping fark kattığınız bir Fiber düşünün. Yaparsa Turkcell yapar :D

Hangi modemi kaç TL'ye satıyor? Tahminimce VG1312-T20B mi? Öyleyse başka modem alınabilir Keenetic Omni DSL gibi F/P bir şey istiyorsanız.
Millenicom'un websitesinde fiyatı 750 TL olarak görünüyor ve hangi modem olduğu yazmıyor. Sosyalde araştırdım birbirinden farklı modem gönderdiği söyleyenler var. Önerdiğin modemi sosyalde çok öneren var ben de almayı düşünüyordum.
Ben o firmaya geçmezdim tercih edilecek en son firma memnun olanı görmedim. Netspeed, Fixnet gibi firmalara geç daha iyi.
Her ISS'de memnun olmayan kullanıcılar illaki bulunuyor. Fikir edinip ISS'i denemekten başka çare yok.

Bu modemi almaya düşünüyorum millenicom VDSL 75 Mbps için kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
Millenicom'un websitesinde fiyatı 750 TL olarak görünüyor ve hangi modem olduğu yazmıyor. Sosyalde araştırdım birbirinden farklı modem gönderdiği söyleyenler var. Önerdiğin modemi sosyalde çok öneren var ben de almayı düşünüyordum.

Her ISS'de memnun olmayan kullanıcılar illaki bulunuyor. Fikir edinip ISS'i denemekten başka çare yok.

Bu modemi almaya düşünüyorum millenicom VDSL 75 Mbps için kullanabilir miyim?

Extra dsl al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı