Millenicom'un yaptığı sahtekarlığı ve aboneliğimi iptal etmiyor!

1 gün bile memnun kalmadıysanız eğer neden 5 ay boyunca kullanmaya devam ettiniz ki o zaman? Hemen aboneliğinizi bitirseydiniz.

30-40 TL daha fazla verip Türk Telekom veya Süperonline bağlatsaydın keşke.

Ben netgalaksi kullanıyorum. Taahhüt yok 50 mbps 70 tlye geliyor ve gayette memnunum.steamda oyun indirirken saniyede 5 mb civarı indiriyor

Türk Telekom'dan Millenicom'a geçtiğimde 2-3 hafta boyunca internet vermemişlerdi. Yani interneti hiç kullanmadım bile. Aboneliğimi sonlandırmıştım.
ben de 1 yıldır kullanıyorum millenicom u öyle büyük bir problemle karşılaşmadım.ttnette iken modemi 6 ayda zorla değiştirttim net hızım stabil 35mbit bandında ttnette onu alamıyordum

Türk Telekom daha pahalı olduğu için ben de Millenicom'a geçmiştim. Geçiş süreci biraz oyaladı ama bağlantı yapıldıktan sonra Türk Telekom'a göre müşteri hizmetlerine ulaşmak daha kolay ve Watsapp'tan bile yazsan çözüme ulaşıyorsunuz genelde. Hız olarak da tabi daha iyi Millenicom fiyatına göre.

Ben abone olmadan önce saygısız bir firma olduğunu anladım. Beni ikna etmeye çalışırken ve Türk Telekom aboneliğim biteceğini öğrenip aramışlardı kendi numaralarıyla. Beni ikna edemeyeceklerini anlayınca direk yüzüme kapadılar telefonu. Normalde küfür edince mecbur kapatmaya hakları var ancak bunlar düzgün konuşmaya bile yüzüne kapatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…