Milletimiz kadın algısı

Hukuk sisteminde bile sorun var kadın şiddeti diye ayırmak kadar sacma bir şey yok direk kadinları aşağıda gibi kabul ediyor ve cezayı arttiyor.Bunun disinda evet cok yapan olmasa da yapıldığıni duymak sinir bozucu.Ek olarak kimse adaleti kendi eliyle sağlamasi kadar saçma bir şey de olamaz sonuçta sen yargıç vs. değilsin yani ara polisi duruma göre ne yapılacaksa yapılsın.

Tüm kadınlar elbette böyle değil. Ayrıca ben erkeklerin kusuru yok demedim ama bu konumda kadınlardan bahsetmek istedim, bir gün erkekler için de bir konu açarım.

Ek olarak hukuk sistemimizden bende şikayetçiyim, beni aktroll ya da kadın düşmanı olarak görmeyin, zaten konuda da belirttim.

Ceza vermiyorlar ki arttırsınlar. Şiddetten dolayı gitsen polise bir şey yapmıyorlar. Şiddet gören kadınların karakola da başvurdukları ama bir sonuç almadıkları korkunç bir gerçek. Bu durumda da kendini bilmez bir kadın masum birine iftira atınca güvenliğimizi sağlamakla yükümlü olanlar değil de halk müdahale ediyor. Bu hale gelmemiz herkes için çok kötü.

Tüm kadınlar elbette böyle değil. Ayrıca ben erkeklerin kusuru yok demedim ama bu konumda kadınlardan bahsetmek istedim, bir gün erkekler için de bir konu açarım.
Sizin demek istediğinizi zaten anladım ve haklısınız da.

Çoğu zaten para cezası ile salınıyor ben (cinayet veya ağır darp için konuştum)ya da koruma kararı bu da kotu ama bunun çözümü seçimle emin olmadan dövüp sovmekte değil.

Öyle olabilir ama yine de ön yargılı olmamaları lazım. 7.7 milyarın yarısı erkek.

Ortaokuldayken bizim sınıfta ki kızlar hep erkekleri dövüyordu Sırtlarına falan yumruklar atıyorlardı ne onlar ne öğretmenler hiç kimse ses bile çıkarmıyordu. Ben bir gün sinirlerimi tutamadım sadece bir kızı itekledim adını vermeyeyim bütün sınıf ayaklandı. Sınıftakilerden laf yedim öğretmenden laf yedim üstüne disipline çağrıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…