Milletimizin görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bir de normalde almayı düşünür müsün desen almayı çok istiyorum ama param yetmiyor derler adamlar bedava veriyorlar çöp diyorlar bir arkadaşım Epic Games'teki ücrersiz verilenlerle sistemi yetmese bile koleksiyon yaptı adam ya.

Aynen. Lakin bende senin gibi davranan insanlara; "Gök görmemiş, görgüsüz zübbe" diyorum.
Görünüşe bakılırsa siz de her bedava oyunu kaçırdıktan sonra oyunu "çöp" kategorisine sokanlardansınız. Bence insanları çökertmeye çalışmak yerine daha yararlı şeylere yönelin.
Gücenmek yok. Herkesin durumu aynı değil. Sen öyle alaya alırsın, bende böyle dalga geçerim.
Benim de durumum zannettiğiniz gibi tozpembe değil zaten, öyle bir ithamda bulunmadım. Ama oyunu yazan ekibin bir üyesi olsaydınız bu sizin hakkınızdaki söylenen sözler zorunuza giderdi. Burada dalga geçilecek bir şey yok, sözü söylenmesi gerektiği gibi söyledim ve saygı duymak zorundasınız.

Görünüşe bakılırsa siz de her bedava oyunu kaçırdıktan sonra oyunu "çöp" kategorisine sokanlardansınız.
Olabilir o. Sonuçta oyun eleştriyorum. İnsan eleştirmiyorum ve umrumda da olmuyor insanlar.
Yani malı yüceltip, insanları aşağılamıyorum.

Ayrıca eleştiri, görüş ve inceleme, oynanmadan da yapılır. İzlemekte, hakkında bilgiler toplamakta bir eleştiri ve incelemedir. Görüş oluşturur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…