Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Laiklik Çıkışı Gündem Oldu

Her yıl zaten garanti böyle bir olay çıkıyor bir bıkmadılar devamlı kutuplaştırıyorlar.

Her yıl zaten garanti böyle bir olay çıkıyor bir bıkmadılar devamlı kutuplaştırıyorlar.
Zevk zefamızdan vazgeçmeyelim, gündemi karıştıralım diye böyle olaylar çıkarıyorlar. Amaçları gündemi dağıtmak. Şuan ülkemizin en önemli konusu geçim konusu olması gerekirken, saçma sapan şeylerle gündem yapıyoruz.

Din önce siyasete, sonra ekonomiye, şimdi de eğitime karıştı... En sonunda neye karışacak bilmiyorum. Yakında sağlık alanına da sıçrar. "Kaderinde varmış" diyip tedavi bile etmezler yakın zamanda.

Şeriatçılardan da laiklerden nefret ediyorum. İkisi de lacivert.

Dünyalık yaşıyorsun nefret etmen normaldir de; Allah tealanın istediği şeriatinin hakim olması. Bazı atatürkçü arkadaşlar kuran-ı kerimde böyle bir şey yazmıyor diyor. Eğer Allah teala şeriatinin hakim olmasını istemeseydi geçmişte kavimleri helak etmezdi. Peygamberlerine sadece uyarınızı yapın diyebilirdi. Günümüzdeki gibi demokrasi figürleri gibi kimse kimseye karışmazdı o zamanlarda. Yani Allah'ta demokrasiyi uygulatırdı. Günümüzdeki böyle açıklamlar yapan bu tür siyasi figüranlar fasıklıktan öte geçemezler ve kendi gibi fasıkları kandırırlar. Gerçek Müslüman'ları yani mü'minleri yaşatmıyorlar genelde terörist vb. damgalıyorlar zaten. Görüyorsunuz bunlara şahitlik ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…