Milli savunma üniversitesi ve polislik göz numarası

Yasar ÖZKUL

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 11.sınıfım. Benim göz numaralarım yüksek, lazer ile çizdirirsem MSÜ'ye girebiliyor muyum veya polis olabiliyor muyum?
R sph -10.25 cyl -1.50
L sph - 7.25 cyl -1.50
Evde gözlük camlarını yapan firmanın bana özel verdiği kartta bunlar yazıyor bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
İnternette yazan "Gözlükle veya lens ile yapılan muayenede her iki gözün görme derecesi toplamı en az 16/20 olmalıdır. Yani bir gözün görme seviyesi 7/10, diğer gözün görme seviyesi 6/10 ise, toplamda 14/20 elde edilir. Bu kişinin polis olmasına engel yoktur. Fakat biri 0.7, diğeri 0.9 olursa polisliğe engeldir."

İnternette yazan "Gözlükle veya lens ile yapılan muayenede her iki gözün görme derecesi toplamı en az 16/20 olmalıdır. Yani bir gözün görme seviyesi 7/10, diğer gözün görme seviyesi 6/10 ise, toplamda 14/20 elde edilir. Bu kişinin polis olmasına engel yoktur. Fakat biri 0.7, diğeri 0.9 olursa polisliğe engeldir."
yani çizdirirsem girebiliyor muyum hocam çok terimlerden anlamıyorum

yani çizdirirsem girebiliyor muyum hocam çok terimlerden anlamıyorum
Şimdi sistem nasıl bilmiyorum ama bizim girdiğimiz zaman ayrıntılı muayene zaten okulu kazandıktan sonra yapılıyordu polis okulunda. Muayeneden sonra sana bir süre izin veriyorlar zaten o sürede gözünde engel varsa cizdirebiliyorsun. Bizde öyle yapan çok kişi vardı.

Şimdi sistem nasıl bilmiyorum ama bizim girdiğimiz zaman ayrıntılı muayene zaten okulu kazandıktan sonra yapılıyordu polis okulunda. Muayeneden sonra sana bir süre izin veriyorlar zaten o sürede gözünde engel varsa cizdirebiliyorsun. Bizde öyle yapan çok kişi vardı.
sağol hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı