Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.977 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Son oynanan hazırlık maçlarından sonra milli takım performansından pek umudum yok, siz ne düşünüyorsunuz, bu teknik direktörle olur mu bir şeyler?
Son oynanan hazırlık maçlarından sonra milli takım performansından pek umudum yok, siz ne düşünüyorsunuz, bu teknik direktörle olur mu bir şeyler?
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 736 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Lava Catopuma dedi: Son oynanan hazırlık maçlarından sonra milli takım performansından pek umudum yok, siz ne düşünüyorsunuz, bu teknik direktörle olur mu bir şeyler? Genişletmek için tıkla... teknik direktör deneyimli adam sorunu ona yüklemeli miyiz bilmiyorum bazen olmayınca olmuyor çocuklar birleşemiyor bir oynayamıyor
Lava Catopuma dedi: Son oynanan hazırlık maçlarından sonra milli takım performansından pek umudum yok, siz ne düşünüyorsunuz, bu teknik direktörle olur mu bir şeyler? Genişletmek için tıkla... teknik direktör deneyimli adam sorunu ona yüklemeli miyiz bilmiyorum bazen olmayınca olmuyor çocuklar birleşemiyor bir oynayamıyor
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.977 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 AlexaBliss dedi: teknik direktör deneyimli adam sorunu ona yüklemeli miyiz bilmiyorum bazen olmayınca olmuyor çocuklar birleşemiyor bir oynayamıyor Genişletmek için tıkla... Umarım gruptan çıkarız. Portekiz var
AlexaBliss dedi: teknik direktör deneyimli adam sorunu ona yüklemeli miyiz bilmiyorum bazen olmayınca olmuyor çocuklar birleşemiyor bir oynayamıyor Genişletmek için tıkla... Umarım gruptan çıkarız. Portekiz var