İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 11 Haziran 2021 #21 zlaex0 dedi: Tek çözüm format hocam. Genişletmek için tıkla... Format kurtarmaz, ram'ler yanmış.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 11 Haziran 2021 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #23 Kendimi diğer insanlardan farklı gösteriyorum ben üst düzey havalı bir insanım. Ben satanistim diyenlerle aynı olay.
Kendimi diğer insanlardan farklı gösteriyorum ben üst düzey havalı bir insanım. Ben satanistim diyenlerle aynı olay.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 11 Haziran 2021 #24 phwoonix dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
phwoonix dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 11 Haziran 2021 #25 zlaex0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biber dolması?
zlaex0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biber dolması?
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 11 Haziran 2021 #26 Ve kendi kalemize gol.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 11 Haziran 2021 #27 zlaex0 dedi: Ve kendi kalemize gol. Genişletmek için tıkla... Maçı buradan takip etmesi daha bir zevkli, goy goy iyi dönüyor.
zlaex0 dedi: Ve kendi kalemize gol. Genişletmek için tıkla... Maçı buradan takip etmesi daha bir zevkli, goy goy iyi dönüyor.
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #28 Sistem özelliklerini belirmemişsiniz nasıl öğrenelim vahiy yolu ile mi?
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 11 Haziran 2021 #29 Yalnız spiker mükemmel anlatıyor.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 11 Haziran 2021 #30 Kaspersky ile taratın (!). Ne yapmamızı bekliyorsunuz hocam? İyi, peki yani.