Mimar için Güncel Notebook Tavsiyesi

Şeref Akın

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlar herkese merhaba. En son başlığımda ceza almıştım umarım bu başlık uygunsuz değildir

Öncelikle ben bir mimarım arkadaşlar. Yeni bir Laptop almayı düşünüyorum. Öncelikle şunu belirteyim, RENDER (3 boyutlu modellerin belli bir perspektiften gerçeğe yakın görüntü alınma işlemi) işlemleri haricinde Autocad, Allpaln, Revit vs. kullanımında EKRAN KARTI'nın aşırı bir önemi yoktur. Oyunlar gibi düşünmeyiniz.

Sizden yardım beklediğim konu ise, İşlemcisi güncel, tutarlı, ekran çözünürlüğü en az 1920x1080 piksel olan 15-17.3 inch arası bir laptop. Bunu kullanımlarınıza dayanarak önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. NOT: Masaüstü bilgisayarım var bu yüzden Laptop yerine Masaüstü önermezseniz sevinirim

@Recep Baltaş Bey bütçem 4200 ₺ 'ye kadar. Hemen inceliyorum. Teşekkür ederim.

@Recep Baltaş Bey fiyatı beklediğimden uygun çıktı. MSI modellerinin çift fanlı kasaları var mı acaba? Ya da önereceğiniz başka markalar var mıdır? Bir de Monster Notebook hakkında ne düşünürsünüz. Sonuçta Türk markası eğer önerirseniz alabilirim. Dış kaynaklı da olsa en azından yerli istihdam sağlayan bir firmaya destek olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…