Mimar öğrencisi için işletim sistemi önerisi

Furkan KIRAK

Kilopat
Daha fazla  
Mimarlık bölümünü okumaktayım, çizim vs programlar için en iyi işletim sistemi nedir, mac mi ? Windows mu? Linux mu?
Kullanılan programlar Autocad , Revit , Photoshop, 3dsmax vs

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın programların büyük ihtimal ile Linux versiyonu yoktur. Ama bakmak lazım. Benim sana tavsiyem Windows 8.1 . Her işini görecektir diye düşünüyorum.

Yalnız şöyle bi durumda var. Windows 8.1 in home ekranı biraz rahatsiz edici. Onu editleme şansimiz var midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@sen7en kullanılacak programlar belirlenmiş. Açıkçası Linux Vb. kullanmadığımdan pek bir şey söyleyemem.

"Başlangıç Ekranı'ndan bahsediyorsunuz sanırım, o sizi ne gibi rahatsız edebilir yada ediyor?

Geçen ay arkadaşımın Macbook'una bootcamp ile windows kurdum. Sen düşün. 3DS MAX'in MAC versiyonu yok.

Başlangıç erkanını da dert etme, 3DS MAX'te render'a bastıktan sonra başlat menüsünü bile açamayacaksın sistemini sömürdüğü için.

Ya Windows 8 de başlat tuşuna basinca yani bi ekran gelior ya o ekrani kaldiramazmiyim belki size garip gelebilir ama o ekran benim için aşırı itici bi durum windows 10u sırf onun için yükledim ama bi kaç sıkıntı çekitğim için formatlamak zorundayim, windows 8 ile mac os x i ayni anda çaliştiracam bi sıkıntı çıkmaz umarım ama windows 8 de o ekrani kaldirsam süper olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…