Mimara laptop

frknkrhn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar mimarlık bölümünde okuyacagım(su an hazırlıktayım) grafik çizim vs programları çalıştıracak bir laptop arıyorum.Ancak tabiki bilgisayardan oyun oynamayı da severim kafamda bir model var size de sormak istedim. Asus n550jk hakkında ne düşünüyorsunuz ? Aslında ilk olarak asus n750jk vardı ancak ikisi arasında 1000 liraya yakın fark var. Performans olarak bu paraya değer mi sizce ? Sizin bir öneriniz var mı ? Benim sundugum laptoplarda hangi oyunlar hangi ayarlarda oynanır ? (League of legends oynanır ikisinde de galiba ?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizim yapacaksınız parayı bayılıp iş istasyonu almanızda fayda var. Söylediğin laptoplar kullanacağın çizim programlarında sıkıntı yaratabilir. Masaüstü sistem toplamayı düşündün mü?

Masaüstü toplamayı düşünmedim . Öğrenciyim ne kadar para bayılabilirim ki :/ sizin öneriniz var mı laptop ?

Bu aslında senin okuduğun üniversiteye ve sana bağlı. Yani sen programları yavaş yavaş zorlayarak kullanırım, herhangi bir laptop alabilirsiniz. Bu sizin tercihiniz. MSI Global WT70-2OL Bu model işinizi rahatça görecektir.

Bu arda en az 5000 Tl bayılmanız lazım iyi bir 3D modelleme deneyimi yaşamak istiyorsanız.

Bence Masüstü toplayın. Daha az masraflı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…