Mimari 3D modelleme için 40.000 TL laptop önerisi

archsaitsari

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim,
Bütçe 35-40k arası bir laptop önerisi. Mimari 3D modelleme, render işleri için almayı düşünüyorum. İki laptop arasında kararsız kaldım önerileriniz benim için şu an çok kıymetli. Casper'ın kronik ısınma vs gibi problemleri bu serisinde var mı bilemiyorum, sizler neler tavsiye edersiniz? ASUS kullandım yaklaşık 6 - 7 yıldır ve hiçbir şekilde teknik servislik bir mağduriyet yaşamadım, hala da bir problemi yok. Sadece özellikleri artık günümüz şartlarına yetersiz kalmakta. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Fan sesi ve ısınma gibi bir problem yaşatır mı? Daha önce kullandınız mı acaba?

Fan sesi ve ısınma gibi bir problem yaşatır mı? Daha önce kullandınız mı acaba?

Omen klasman olarak yüksek bir laptop, fan sesi olmayan güçlü laptop sanmıyorum olduğunu Windows tarafında. Isınma olarak bu kasa üzmez. 13.nesil işlemci ve 4060 mevcut fakat 3D modelleme için yüksek GPU gücü gerekiyor. Bu Acer model kesinlikle F/P değil şu an fakat bütçe içinde var diye ekleyeyim, işlemci gücü önemli ise Omen daha iyi. GPU kas gücü olarak 3070 Ti çok daha önde. İş modelinize göre ikisinden biri tercih edilebilir.

Vray benchmark puanları önemli bir yer tutuyor kullanım açısından dolayı o yüzden 13650HX 13700hx yakın puandalar ve daha önde olacak seçimim için, o yüzden ilk attığın daha öne çıkıyor, markalaşmadan dolayı değil ama marka kendini hissettirir performans olarak o yüzden şu an Casper'ı eleyip ASUS'ya da HP Omen arasında kaldım. Bunun da sebebi ASUS'u bilip yarı yolda kalmamandan ötürü ve HP Omen serisini hiç bilmediğimden dolayı.

Omen tarafında aklınız kalmasın, yıllardır HP kullanıyorum ve yeni tercihim yine HP oldu kendiminde. Omen STRIX ile aynı klasmanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…