Mimari çizim ve render için ASUS ROG STRIX G513IE-HF028 alınır mı?

562772

Centipat
Mimarlık okuyorum. Son yılım kaldı ama render vs alabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Önceliğim Lumion'u kaldırsın, AutoCAD, SketchUp, Photoshop zaten bu özelliklerde kaldırır eminim. Şu anki bilgisayarım hayli hayli kaldırıyor çünkü. Sizce render için yeterli bir bilgisayar mı? İki bilgisayar da aşağıda farklar çok az ama fiyat farkı çok fazla. Hangisini almalıyım?

Bu fiyata 3060 yakışır diye düşünüyorum.

Şahsen Asus tavsiye etmiyorum. Yaklaşık iki sene önce G712LW modelini almıştım. (i7-10750H, RTX2070) İşlemcisi aşırı ısınıyor ve performansı da olması gerektiği kadar iyi değil. Mesela Valorant ve CS:GO'da 1080p yüksek ayarlarda 100-140 fps veriyor. GTA V'de ortalama 50 fps alıyordum (ayarlar ne olursa olsun.).
Farklı markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Rog strix için ısınma problemi yok diye okudum. Aksine tasarımı dolayısıyla iyiymiş. Farklı markalara da baktım ancak emin değilim. Lenovo, asus veya monster dışında ilgilenmedim açıkçası.

Isınma problemi varmış sanırım bilginiz var mı peki bununla alakalı ya da kullanıcı deneyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…