Mimari modelleme ve oyun için monitör önerisi

Bütçe
3000-3500₺

MatAmoi

Decapat
Daha fazla  
3.000-3.500₺ bütçem var, 27 inç ve 2K temel isteğim, 144 Hz veya 1ms gibi takıntılarım yok. Mimari modelleme yapıyorum renk doğruluğu benim için önemli ancak diğer taraftan oyun da oynayacağım yani hem oyun oynanabilecek hem profesyonel çalışmalar yapılabilecek monitör arıyorum, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

3.000-3.500₺ bütçem var, 27 inç ve 2K temel isteğim, 144 Hz veya 1ms gibi takıntılarım yok. Mimari modelleme yapıyorum renk doğruluğu benim için önemli ancak diğer taraftan oyun da oynayacağım yani hem oyun oynanabilecek hem profesyonel çalışmalar yapılabilecek monitör arıyorum, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneri için teşekkür ederim, şu an bu ürünün stok sorunu var, sadece bir sitede bulabildim bir de LG 27GL83A diye bir model buldum, Amazon'da fiyatı 3550₺, bu iki ürün arasında kaldım.

Öneri için teşekkür ederim, şu an bu ürünün stok sorunu var, sadece bir sitede bulabildim bir de LG 27GL83A diye bir model buldum, Amazon'da fiyatı 3550₺, bu iki ürün arasında kaldım.
Hocam şöyle benim tavsiye ettiğim model bir kaç hafta önce 3k civarınaydı fiyat da biraz artmış durumda, bence biraz bekleyip Gigabyte olan modeli alın daha mantıklı bir seçenek olacaktır fiyatlar yakın zaten.

Hocam şöyle benim tavsiye ettiğim model birkaç hafta önce 3K civarınaydı fiyat da biraz artmış durumda, bence biraz bekleyip Gigabyte olan modeli alın daha mantıklı bir seçenek olacaktır fiyatlar yakın zaten.

Dolar düştü ama fiyatlar arttı ilginç gerçekten. Biraz daha bekleyeceğim en azından stok sorunu olmazsa iyi olur, teşekkür ederim.

Dolar düştü ama fiyatlar arttı ilginç gerçekten. Biraz daha bekleyeceğim en azından stok sorunu olmazsa iyi olur, teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi fiyatların artması gerçekten ilginç. Umarım stoklar da en kısa sürede yenilenir, şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı