Mimarlık bölümü için laptop önerisi

O zaman victus alabilirsiniz 4050 olan şuan alınabilecek en uygun, fiyat performans ürünü.
 
Bence almışken 17.3 inç alın sonra kör olursunuz ekrana bakmaktan. Ben pişmanım 15.4 aldığımdan dolayı, en yakın zamanda 17ye geçeceğim.
 
Victus en mantıklı F/P cihaz. i5-13.nesil render işlerinde tarmin eder. Ekran kartı odaklı olan Lumion içinse 4050 daha ileriye yönelik bir yatırım. Bende R7-7735HS / 140W 4050 model bir laptop var Lumion 11.5 de %60 performans sonucu veriyor. Bütçe olsa 4060 derdim ama yoksa zorlamaya gerek yok.
Hpnin eksi yönü ekran sRGb değeri düşük. Yaptığın projeler çıktı aldığında veya başka ekranlarda farklı tonlarda gözükebilir aklında bulunsun.
 
Bence almışken 17.3 inç alın sonra kör olursunuz ekrana bakmaktan. Ben pişmanım 15.4 aldığımdan dolayı, en yakın zamanda 17ye geçeceğim.
Haklısınız fakat benim görebildiğim 17.3'te fiyatlar 28 civarına geliyor şuan bütçem 25k max. Fakat öneriniz varsa bakabilirim teşekkürler

Legion hakkındaki yorumlarınızıda alabilirmiyim ? Benim gördüğüm watt ve mux ta 4050 nin önüne geçiyor ya da ben öyle sanıyorum. r5 5600h ile i5 13 arasında da hatıra değer bir fark vardır diye düşünüyorum. İkisi arasında bugün kararımı vereceğim.
 
Son düzenleme:
@Krigs32 Legion'u tavsiye etmem sebeplerini söylemem gerekirse. İşlemcisi render alacak biri için geride kaldı. RAM ve Wi-Fi kartları 2020 olan modellerde problemli. RAM'lerde %10 FPS kaybı varken Wi-Fi kartıds kalitesiz olduğu için oyunlarda ping yapıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…