Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 858 Çözümler 1 27 Ağustos 2024 #11 Gablanify dedi: Lisede nasıl olduğunu da görebilsem keşke. Kolay gelsin hocam size de ama ben lise öğrencisiyim ve 9. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Lisede inşaat teknolojileri için erkek öğrenci sayısı çok çok daha fazladır sınıfta.
Gablanify dedi: Lisede nasıl olduğunu da görebilsem keşke. Kolay gelsin hocam size de ama ben lise öğrencisiyim ve 9. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Lisede inşaat teknolojileri için erkek öğrenci sayısı çok çok daha fazladır sınıfta.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 9 27 Ağustos 2024 #12 Wuthrad dedi: Lisede inşaat teknolojileri için erkek öğrenci sayısı çok çok daha fazladır sınıfta. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum ama kararsızdım aslında hocam sınıflar belli oluyor ya EBA'dan oradan da öğrenilebilir şu anda kontenjanlar tam dolmadı özel lisede sistem nasıl işliyor bilmiyorum.
Wuthrad dedi: Lisede inşaat teknolojileri için erkek öğrenci sayısı çok çok daha fazladır sınıfta. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum ama kararsızdım aslında hocam sınıflar belli oluyor ya EBA'dan oradan da öğrenilebilir şu anda kontenjanlar tam dolmadı özel lisede sistem nasıl işliyor bilmiyorum.