D Dogukan_Boyraz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Mimarlık için hesap makinesi arıyorum ve hiçbir bilgim yok önerilerinizi bekliyorum. Casio FX-991cwx classwiz böyle bir şey buldum ama buna da gerek yok diyenler var. Sin cos tan'ları filan çözebilmesi lazım. Önerilerinizi bekliyorum
Mimarlık için hesap makinesi arıyorum ve hiçbir bilgim yok önerilerinizi bekliyorum. Casio FX-991cwx classwiz böyle bir şey buldum ama buna da gerek yok diyenler var. Sin cos tan'ları filan çözebilmesi lazım. Önerilerinizi bekliyorum
M mimario Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 774 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Ekim 2024 #2 Ben de mimarım. Cep telefonu hesap makinesi yetiyor da artıyor bile. Boşa masraf etmeyin bence
D Dogukan_Boyraz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 mimario dedi: Ben de mimarım. Cep telefonu hesap makinesi yetiyor da artıyor bile. Boşa masraf etmeyin bence Genişletmek için tıkla... Normalde sıkıntı değil ama sınav için filan istiyorlar o yüzden lazım.
mimario dedi: Ben de mimarım. Cep telefonu hesap makinesi yetiyor da artıyor bile. Boşa masraf etmeyin bence Genişletmek için tıkla... Normalde sıkıntı değil ama sınav için filan istiyorlar o yüzden lazım.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Dogukan_Boyraz dedi: Normalde sıkıntı değil ama sınav için filan istiyorlar o yüzden lazım. Genişletmek için tıkla... Kırtasiyeden aldığın bile iş görür.
Dogukan_Boyraz dedi: Normalde sıkıntı değil ama sınav için filan istiyorlar o yüzden lazım. Genişletmek için tıkla... Kırtasiyeden aldığın bile iş görür.
D Dogukan_Boyraz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 SütaşAyran dedi: Kırtasiyeden aldığın bile iş görür. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler