Mimarlık öğrencisi için 11.000 TL notebook önerisi

Bütçe
10.000-11.000

itsme

Centipat
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650, Quadro K6000, AMD Radeon RX470 ya da daha iyisi(en az 4 GB);
İşlemci: AMD Ryzen 5 1500X, Intel Core i7-3770K ya da daha iyisi;
Ekran: 1920 X 1080 pixels;
RAM: En az 16 GB;

Belirttiğim özelliklerde uygun fiyatlı laptop önerilerinizi yazar mısınız? Bütçem 10.000-11.000. teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle öneriniz teşekkür ederim. Önerdiğiniz cihaz 8 GB RAM kapasitesine sahip benim ihtiyacım olan 16 GB.

Sonradan yükseltemiyor musunuz hocam çünkü 16 RAM'li olan modelleri bunu işlemcisinden bayağı kötü

Hocam gpu ve cpu için söyledikleriniz bütçeye çok fazla tezat. Biliyorum "ya da daha iyisi" demişsiniz ama önerileceklerin hepsi daha iyi zaten RAM'e her zaman ekleme veya değişiklik yapabilirsiniz. Önemli olan ekran paneli, kasa, gpu ve cpu gibi ömürlük donanımlar.

Son düzenleme:
Hocam haklısınız ama "ya da daha iyisi" diyen ben değilim, bölüm hocam. RAM'e ekleme yapmak mantıklı. O zaman "önemli olan" özelliklere göre bu cihaz iyi bir cihaz mı? diye düzelterek sorayım .
Sonradan yükseltemiyor musunuz hocam çünkü 16 RAM'li olan modelleri bunu işlemcisinden bayağı kötü
Hocam dediğiniz gibi RAM yükseltmek mantıklı öneriniz için tekrar teşekkür ederim.

Bu bütçede en iyi bu hocam.

Pardon, ben kendiniz istek olarak yazdınız sandım. A7 11.4'ü alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…