Bütçem 2000-3000 arası sınırları zorlamaya çalışırım. CAD ve 3D programlarda beni üzmeden çizim yapabileceğim, render alabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum.
*NOT : A320 yonga seti overclock desteklememektedir. Overclock imkanım olsun, işlemciye biraz overclock yapayım, biraz daha performans alayım bütçem müsait dersen 60 TL farkla bu anakartı alabilirsin :
Bütçem 2000-3000 arası sınırları zorlamaya çalışırım. CAD ve 3D programlarda beni üzmeden çizim yapabileceğim, render alabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum.
*NOT : A320 yonga seti overclock desteklememektedir. Overclock imkanım olsun, işlemciye biraz overclock yapayım, biraz daha performans alayım bütçem müsait dersen 60 TL farkla bu anakartı alabilirsin :
Ayrıca sonradan, yakın zamanda RAM ekleyebilirim diyorsan şimdilik 8GB RAM alıp, Quadro K4200 ekran kartını alabilirsin. Ekran kartı önemli tabi ama RAM de çok ciddi etki ediyor performansa ve rahatlığa. Tercih senin artık.
Genelde tek kare render alacağım için işlemciyi kullanacağım ama çizim de yapacağım için ekran kartımın da güçlü olmasını ve mümkünse Quadro olmamasını istiyorum.