K kaan_10 Decapat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Mimarlık okumayı düşünüyorum, tavsiye ve düşüncelerinizi paylaşabilir misinz?
Imperius Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Kendini geliştirmek isteyen aktif insanlar için birebir meslek.
critic Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 kaan_10 dedi: Mimarlık okumayı düşünüyorum, tavsiye ve düşüncelerinizi paylaşabilir misinz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki okunur. Eğer matematiğine güveniyorsan oku. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2022
kaan_10 dedi: Mimarlık okumayı düşünüyorum, tavsiye ve düşüncelerinizi paylaşabilir misinz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki okunur. Eğer matematiğine güveniyorsan oku.
Lomenn Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #4 critic dedi: Tabii ki okunur. Eğer matematiğine güveniyorsan oku. Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan dolayı soruyorum, matematikle ne ilgisi var? Yks'yi mi kastettiniz?
critic dedi: Tabii ki okunur. Eğer matematiğine güveniyorsan oku. Genişletmek için tıkla... Hocam merakımdan dolayı soruyorum, matematikle ne ilgisi var? Yks'yi mi kastettiniz?
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.801 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #5 Mimar olan tanıdıklarım artık eskisi kadar rahat iş bulamadıklarını söylüyor. O yüzden ben tercih etmedim. Mühendislik ya da sağlık sektörü tercih ederim (ki ettim ).
Mimar olan tanıdıklarım artık eskisi kadar rahat iş bulamadıklarını söylüyor. O yüzden ben tercih etmedim. Mühendislik ya da sağlık sektörü tercih ederim (ki ettim ).
critic Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #6 Lomenn dedi: Hocam merakımdan dolayı soruyorum, matematikle ne ilgisi var? YKS'yi mi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Hem YKS için hem de mimarlık için matematik gerekiyor. Matematik olmadan nasıl mimar olmayı düşünüyorsun?
Lomenn dedi: Hocam merakımdan dolayı soruyorum, matematikle ne ilgisi var? YKS'yi mi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Hem YKS için hem de mimarlık için matematik gerekiyor. Matematik olmadan nasıl mimar olmayı düşünüyorsun?
K kaan_10 Decapat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #7 critic dedi: Hem YKS için hem de mimarlık için matematik gerekiyor. Matematik olmadan nasıl mimar olmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar mimarlığı ressamlık falan sanabiliyor
critic dedi: Hem YKS için hem de mimarlık için matematik gerekiyor. Matematik olmadan nasıl mimar olmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar mimarlığı ressamlık falan sanabiliyor