S SczWhen Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Aralık 2020 #1 Bir sürü forumu dolaştım ve herkes çok kompleks anlatmış neredeyse hiçbir şey anladım. Sorum şu bu değerlerin yüksek mi olması iyi düşük mü?
Bir sürü forumu dolaştım ve herkes çok kompleks anlatmış neredeyse hiçbir şey anladım. Sorum şu bu değerlerin yüksek mi olması iyi düşük mü?
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 28 Aralık 2020 #2 FPS in 1/100 ve 1/1000 ihtimalle düşeceği minimum FPS değeri. (Ben böyle biliyorum)
S SczWhen Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Aralık 2020 #3 Roseus dedi: FPS in 1/100 ve 1/1000 ihtimalle düşeceği minimum FPS değeri. (Ben böyle biliyorum) Genişletmek için tıkla... Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum.
Roseus dedi: FPS in 1/100 ve 1/1000 ihtimalle düşeceği minimum FPS değeri. (Ben böyle biliyorum) Genişletmek için tıkla... Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum.
Furkan Çöpoğlu Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer İstanbul ,Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #4 SczWhen dedi: Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bu agresiflik güzelce söyleyebilirdin.
SczWhen dedi: Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bu agresiflik güzelce söyleyebilirdin.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 28 Aralık 2020 #5 SczWhen dedi: Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... FPS olduğuna göre yüksek.
SczWhen dedi: Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... FPS olduğuna göre yüksek.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 28 Aralık 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 SczWhen dedi: Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçen de iyi olsaydı anlardın adamın dediğini.
SczWhen dedi: Matematiğim var. Sadece yüksek mi iyi yoksa düşük mü daha iyi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçen de iyi olsaydı anlardın adamın dediğini.
S SczWhen Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Aralık 2020 #8 Furkan Çöpoğlu dedi: Ne bu agresiflik güzelce söyleyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Agresif değilim, normal şekilde cümle kurdum. Onu nasıl okuduğun senin sorunun. delvarto dedi: Türkçen de iyi olsaydı anlardın adamın dediğini. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Hemen öğrenmeye gidiyorum.
Furkan Çöpoğlu dedi: Ne bu agresiflik güzelce söyleyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Agresif değilim, normal şekilde cümle kurdum. Onu nasıl okuduğun senin sorunun. delvarto dedi: Türkçen de iyi olsaydı anlardın adamın dediğini. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Hemen öğrenmeye gidiyorum.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #9 SczWhen dedi: Sağ ol. Hemen öğrenmeye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... ''Sağ ol'' ile başlayabilirsin.
SczWhen dedi: Sağ ol. Hemen öğrenmeye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... ''Sağ ol'' ile başlayabilirsin.