Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 Bilgisayarımda Ryzen 5 5600H RTX3060 laptop GPU ve 3200MHz 4x2 RAM var. Bu özelliklere göre birkaç tane mod paketi önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2024
Bilgisayarımda Ryzen 5 5600H RTX3060 laptop GPU ve 3200MHz 4x2 RAM var. Bu özelliklere göre birkaç tane mod paketi önerir misiniz?
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2024 #2 Utku67Utku dedi: Bilgisayarımda Ryzen 5 5600H RTX3060 laptop GPU ve 3200MHz 4x2 RAM var. Bu özelliklere göre birkaç tane mod paketi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu nasıl istediğinize göre değişir. Ne tür bi mod arıyorsunuz?
Utku67Utku dedi: Bilgisayarımda Ryzen 5 5600H RTX3060 laptop GPU ve 3200MHz 4x2 RAM var. Bu özelliklere göre birkaç tane mod paketi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu nasıl istediğinize göre değişir. Ne tür bi mod arıyorsunuz?
Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 hazernag dedi: Oyunu nasıl istediğinize göre değişir. Ne tür bir mod arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modlu Survival gibi bir şey ama kendini oynatsın istiyorum. Ya da sky Survival gibi de olur.
hazernag dedi: Oyunu nasıl istediğinize göre değişir. Ne tür bir mod arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modlu Survival gibi bir şey ama kendini oynatsın istiyorum. Ya da sky Survival gibi de olur.
Mr.Extinction Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 3 21 Nisan 2024 #4 Utku67Utku dedi: Modlu Survival gibi bir şey ama kendini oynatsın istiyorum. Ya da sky Survival gibi de olur. Genişletmek için tıkla... Versatile güzel bir mod paketi denemeni tavsiye ederim. Prominence II [RPG]'de güzel senin PC kaldırır. Block Front'ta ayrıca oyun içi oynayabileceğin bir silah oyunu gibi bir mod paketi deneyebilirsin. Son düzenleme: 21 Nisan 2024
Utku67Utku dedi: Modlu Survival gibi bir şey ama kendini oynatsın istiyorum. Ya da sky Survival gibi de olur. Genişletmek için tıkla... Versatile güzel bir mod paketi denemeni tavsiye ederim. Prominence II [RPG]'de güzel senin PC kaldırır. Block Front'ta ayrıca oyun içi oynayabileceğin bir silah oyunu gibi bir mod paketi deneyebilirsin.
Utku67Utku Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #5 Mr.Extinction dedi: Versatile güzel bir mod paketi denemeni tavsiye ederim. prominence II [RPG]'de güzel senin PC kaldırır. Block Front'ta ayrıca oyun içi oynayabileceğin bir silah oyunu gibi bir mod paketi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Mr.Extinction dedi: Versatile güzel bir mod paketi denemeni tavsiye ederim. prominence II [RPG]'de güzel senin PC kaldırır. Block Front'ta ayrıca oyun içi oynayabileceğin bir silah oyunu gibi bir mod paketi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.