Duhan41 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 212 27 Mayıs 2024 #1 Dün akşam başladım şu anda 30 TL param var. 100 TL yatırıp makineyı yükseltmeyi düşünüyorum, bu site güvenilir mi?
Dün akşam başladım şu anda 30 TL param var. 100 TL yatırıp makineyı yükseltmeyi düşünüyorum, bu site güvenilir mi?
S Sansasyonelx Zeptopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Ödeme yapmıyor aga sakın para yatırmayın 2 gündür paramın yatmasını bekliyorum
y1mzcnmt Femtopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Kanka sakın güvenme site boşa tasarlanmış senden T.C. bilgisi almadan hiçbir şey yapmadan para kazanamazsın o yüzden hem site dandik hem de para kazanmak falan yok orada bir algoritma var boşa işliyor haberin olsun.
Kanka sakın güvenme site boşa tasarlanmış senden T.C. bilgisi almadan hiçbir şey yapmadan para kazanamazsın o yüzden hem site dandik hem de para kazanmak falan yok orada bir algoritma var boşa işliyor haberin olsun.
E Eren Tuğlacı Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Sansasyonelx dedi: Ödeme yapmıyor aga sakın para yatırmayın 2 gündür paramın yatmasını bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kanka hala daha yatmadı mı?
Sansasyonelx dedi: Ödeme yapmıyor aga sakın para yatırmayın 2 gündür paramın yatmasını bekliyorum Genişletmek için tıkla... Kanka hala daha yatmadı mı?
Duhan41 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 212 27 Haziran 2024 #5 Eren Tuğlacı dedi: Kanka hala daha yatmadı mı? Genişletmek için tıkla... Evet şuan 1000e yakın param birikti yattıysa söyle ona göre çekim yapayım
Eren Tuğlacı dedi: Kanka hala daha yatmadı mı? Genişletmek için tıkla... Evet şuan 1000e yakın param birikti yattıysa söyle ona göre çekim yapayım