TTfT Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #11 Metin Taskin dedi: F3 e basıp bütün ekranın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Görselde 180 fps dediğine bakmayın yürüyünce yada tam bir anda düşüyor 20 lere fordest dedi: Minecraft'a verdiğiniz RAM miktarını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evt ama baya oldu. Teşekkürler 2gb Ramda bırakmışım 4 gb yapınca sorun ortadan kalktı . Herkese Teşekkür ediyorum Dosya Ekleri resim_2024-05-28_125631998.png 564,9 KB · Görüntüleme: 29
Metin Taskin dedi: F3 e basıp bütün ekranın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Görselde 180 fps dediğine bakmayın yürüyünce yada tam bir anda düşüyor 20 lere fordest dedi: Minecraft'a verdiğiniz RAM miktarını kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evt ama baya oldu. Teşekkürler 2gb Ramda bırakmışım 4 gb yapınca sorun ortadan kalktı . Herkese Teşekkür ediyorum
fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #12 TTfT dedi: Görselde 180 fps dediğine bakmayın yürüyünce yada tam bir anda düşüyor 20 lere Evt ama baya oldu. Teşekkürler 2gb Ramda bırakmışım 4 gb yapınca sorun ortadan kalktı . Herkese Teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam.
TTfT dedi: Görselde 180 fps dediğine bakmayın yürüyünce yada tam bir anda düşüyor 20 lere Evt ama baya oldu. Teşekkürler 2gb Ramda bırakmışım 4 gb yapınca sorun ortadan kalktı . Herkese Teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam.