KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Yukarıda belirttiğim gibi Win 10 mod önerisi olan var mı, veya texture pack? Fakat texture pack çok piksel piksel olmasın.
Yukarıda belirttiğim gibi Win 10 mod önerisi olan var mı, veya texture pack? Fakat texture pack çok piksel piksel olmasın.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.178 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Nisan 2021 #2 Windows 10 Edition'da mod yapılmıyor galiba.
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 Silinen üye dedi: Windows 10 Edition'da mod yapılmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben yapıyorum, peki Minecraft PE için?
Silinen üye dedi: Windows 10 Edition'da mod yapılmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben yapıyorum, peki Minecraft PE için?
Bay_karpuz Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Silinen üye dedi: Windows 10 Edition'da mod yapılmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Nisan 2021 #5 Çalışan saat modu: Saat Modu Minecraft – Ersin Çakı Ev eşyası modu: Ev Eşyası Modu Survival Minecraft – Ersin Çakı Corvette modu: https://www.ersincaki.net/67′-corvette-c2-araba-modu-minecraft/ Çalışan güvenlik kamerası modu: Çalışan Güvenlik Kamerası ve Ev Eşyası Modu – Ersin Çakı Araba modu: Araçlar Modu MCPE – Ersin Çakı Texture pack bulamadım.
Çalışan saat modu: Saat Modu Minecraft – Ersin Çakı Ev eşyası modu: Ev Eşyası Modu Survival Minecraft – Ersin Çakı Corvette modu: https://www.ersincaki.net/67′-corvette-c2-araba-modu-minecraft/ Çalışan güvenlik kamerası modu: Çalışan Güvenlik Kamerası ve Ev Eşyası Modu – Ersin Çakı Araba modu: Araçlar Modu MCPE – Ersin Çakı Texture pack bulamadım.
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #6 342524 dedi: Çalışan saat modu: Saat Modu Minecraft – Ersin Çakı Ev eşyası modu: Ev Eşyası Modu Survival Minecraft – Ersin Çakı Corvette modu: https://www.ersincaki.net/67′-corvette-c2-araba-modu-minecraft/ Çalışan güvenlik kamersı modu: Çalışan Güvenlik Kamerası ve Ev Eşyası Modu – Ersin Çakı Araba modu: Araçlar Modu MCPE – Ersin Çakı Texture pack bulamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir modlu Survival yapacağımda.
342524 dedi: Çalışan saat modu: Saat Modu Minecraft – Ersin Çakı Ev eşyası modu: Ev Eşyası Modu Survival Minecraft – Ersin Çakı Corvette modu: https://www.ersincaki.net/67′-corvette-c2-araba-modu-minecraft/ Çalışan güvenlik kamersı modu: Çalışan Güvenlik Kamerası ve Ev Eşyası Modu – Ersin Çakı Araba modu: Araçlar Modu MCPE – Ersin Çakı Texture pack bulamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir modlu Survival yapacağımda.
Bay_karpuz Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu çok iyi bir mod Minecraft pe için çalışan modlar windown 10 içinde çalışır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu çok iyi bir mod Minecraft pe için çalışan modlar windown 10 içinde çalışır
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Nisan 2021 #8 KaanBey41 dedi: Teşekkür ederim bir modlu Survival yapacağımda. Genişletmek için tıkla... Ve hepsinin survival modunda tarifi var. (corvette hariç ve arabalar modu canlı yerine geçtiği için yanınıza gamemode 1 üzerinden 2 64'lük et alın.)
KaanBey41 dedi: Teşekkür ederim bir modlu Survival yapacağımda. Genişletmek için tıkla... Ve hepsinin survival modunda tarifi var. (corvette hariç ve arabalar modu canlı yerine geçtiği için yanınıza gamemode 1 üzerinden 2 64'lük et alın.)
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #9 342524 dedi: Ve hepsinin Survival modunda tarifi var. Genişletmek için tıkla... He bir de profil fotonuzu nasıl GIF yapıyorsunuz.
342524 dedi: Ve hepsinin Survival modunda tarifi var. Genişletmek için tıkla... He bir de profil fotonuzu nasıl GIF yapıyorsunuz.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Nisan 2021 #10 KaanBey41 dedi: He bir de profil fotonuzu nasıl GIF yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gıf indirip profil fotoğrafı yapın, oluyor.
KaanBey41 dedi: He bir de profil fotonuzu nasıl GIF yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gıf indirip profil fotoğrafı yapın, oluyor.